Kone-Killeri syksyllä Jyväskylässä

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Vuoden 2020 Kone-Killeri keskittyy erityisesti karjatilallisten tarpeisiin. Päätapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 8.–10. lokakuuta.

Kone-Killerin konseptia ovat alusta alkaen olleet mukana kehittämässä kotimaiset alan yritykset. Kone-Killerin johtavana ajatuksena onkin tasapuolisuus, joka hyödyttää ensisijaisesti kotimaista tilallista pitämällä kilpailun vireänä. Tasapuolinen näkyvyys tuo esille myös ne pienet yritykset, jotka eivät markkinassa aina saa ansaitsemaansa huomiota. Yritysesittelyjen lisäksi nostetaan esille nimenomaan Suomen oloihin tarkoitettuja tuotteita ja palveluita.

Kone-Killerin taustalta löytyvät yhteisen järjestävän yrityksen myötä Marko Toivakka ja Henrik Kalliola. Syksyllä 2019 Toivakka siirtyi yli 16-vuotisen maataloustapahtumahistoriansa jälkeen uusiin tehtäviin.

“Alan muutostilanne antoi hyvän syyn siirtyä näyttelyjärjestelyistä uudelle uralle ja vetää itsekin hetki henkeä hyvin intensiivisen työrupeaman jälkeen”, Toivakka toteaa. Kuitenkin näytteilleasettajien yhteydenottojen määrä loppuvuoden 2019 aikana yllätti. “Viesti koski yleensä sitä, että eihän nyt hylätä Jyväskylää, joka on vuosikymmenet palvellut erittäin hyvin karjataloutta sekä näytteilleasettajien että kävijöiden näkökulmasta”, Toivakka jatkaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tarkemmat keskustelut alkoivat muutaman alan toimijan kanssa ja kun mukaan lähti myös maanviljelijätaustainen yhtiökumppani, syntyi päätös järjestää karjatalouden erikoistapahtuma.

“Erityisen tärkeänä pidän sitä, että projektin ydinryhmässä on mukana alan yrityksiä, jotka ovat kehittämässä ja toteuttamassa näyttelyä”, toteaa Henrik Kalliola.