Agrimaa Oy:n valikoima kasvoi lokakuun alusta – Sekon ja Einböckin tuotteet valikoimaan

Seko ja Einböck ovat saaneet uuden maahantuojan, kun Agrimaa aloitti niiden maahantuonnin. Samalla Agrimaa ottaa huolehtiakseen niiden varaosista ja myynnistä.
Agrimaa on aloittanut Sekon maahantuonnin. Kuvassa Sekon hinattava malli, jota pyöritetään traktorin voimanulosotolla.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Agrimaa Oy alkaa hoitamaan Sekon maahantuontia, jälleenmyyntiä ja varaosapuolta 1.10. lähtien. Sekon myyntipäällikkönä aloittaa agrologi Timo Haavisto. Timo on tehnyt töitä aikoinaan 13 vuotta Seko-vaunujen kanssa. Timo vastaa koko Sekon tuoteryhmästä, jossa merkittävin tuote on ollut seosrehuvaunut.

Agrimaa on aloittanut Einböckin tuotteiden maahantuonnin. Valikoimissa on etenkin erilaisia nurmien perustamiseen ja hoitoon liittyviä laitteita. Erilaisia riviviljelyyn liittyviä mekaanisen rikkatorjunnan välineitä on runsaasti.
Agrimaa on aloittanut Einböckin tuotteiden maahantuonnin. Valikoimissa on etenkin erilaisia nurmien perustamiseen ja hoitoon liittyviä laitteita. Erilaisia riviviljelyyn liittyviä mekaanisen rikkatorjunnan välineitä on runsaasti. Kuva: Valmistaja

Lokakuun alusta aloitetaan myös itävaltalaisen Einböckin tuotteiden maahantuonti, jälleenmyynti ja varaosapalvelut. Einböckin valikoimaan kuuluu mekaanisen rikkakasvintorjunnan tuotteita myös optiikalla varustettuna, nurmen kylvökoneita ja maanmuokkareita. Tom Hellström jatkaa Einböckin Pohjoismaiden myyntijohtajana.

Agrimaa oli esillä Metkossa. Krampe on Tebben ohella Agrimaan edustama perävaunumerkki. Edustalla Tuchelin harjalaite.
Agrimaa oli esillä Metkossa. Krampe on Tebben ohella Agrimaan edustama perävaunumerkki. Edustalla Tuchelin harjalaite.  Kuva: Seppo Pentti

Entuudestaan Agrimaan valikoimiin ovat kuuluneen Tebbe, Krampe, Michal, Schulte, Tuchel, Eurosilos, Can Agro, Montefiori ja Kneilmann.