Metsäalan tapahtuma Proforest järjestetään vapun jälkeen

Proforest-näyttely järjestetään 3.–4.5. 2019. Haapavedellä. Tapahtuma kokoaa paikalle suuret metsäkonevalmistajat, kuorma-autot ja näiden lisälaitteet sekä runsaasti toimijoita ja tietoa metsän omistamisesta, hoidosta ja puukaupasta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Vuonna 2017 järjestettiin ensimmäinen Proforest-näyttely Haapavedellä. Hyvistä kokemuksista rohkaistuneet järjestäjät päättivät jatkaa näyttelyn tekemistä tulevaisuudessakin. Järjestysvuosiksi on valittu ne vuodet, kun Jämsässä ei pidetä FinnMetko-näyttelyä. Ratkaisulla saadaan jokaiselle vuodelle kotimainen metsäalan näyttely kilpailemaan saman vuoden ruotsalaisten Elmia ja Nolia -näyttelyiden kanssa.

Tälle vuodelle on jo edelliskerralla hyväksi näyttelyalueeksi todettua aluetta kehitetty, esimerkiksi pysäköintialueiden laajennuksella.

Näyttely on avoinna perjantaina 3.5 klo 10–17 ja lauantaina 4.5 klo 10–16. Näyttelyalue sijaitsee 8 kilometriä Haapaveden keskustasta Siikalatvalle päin, osoitteessa Turvetie 1272. Näytteilleasettajia on mukana 170, ja näyttelyn yhteydessä käydään yksi Puunkuormaajamestari 2019 -kiertueen osakilpailu. Lisäksi perjantaina paikalla järjestetään ajankohtainen EU-metsäpaneeli, jonka aiheena on suomalainen metsäpolitiikka ja EU. Lisää tietoa näyttelystä löytyy näyttelyn omalta sivustolta, www.proforestjtm.com.