Helsingin Maatalouskonemessuilla jaetaan 5000 euron Agri-INNO-palkinto – palkinnon saajaa voi ehdottaa syyskuun loppuun asti

Nyt jos koska kaikki tuoreet innovaatiot ovat tervetulleita. Suomen Messusäätiön 5000 euron suuruinen Agri-INNO-palkinto jaetaan maataloustoimialan innovaatiolle nyt toista kertaa Maatalouskonemessuilla. Palkinnon saajaa voi ehdottaa 30.9.2020 asti.
Helsingin Maatalouskonemessuilla vuonna 2018 palkittiin kultamitaleilla ELHO Cobra 7710 T/ELHO Cobra 7710 W -tarkkuussilppurit sekä ZM-GROW -hivenaineliuos.
Helsingin Maatalouskonemessuilla vuonna 2018 palkittiin kultamitaleilla ELHO Cobra 7710 T/ELHO Cobra 7710 W -tarkkuussilppurit sekä ZM-GROW -hivenaineliuos. Kuva: Uolevi Oristo
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Suomen Messusäätiön 5000 euron suuruinen Agri-INNO-palkinto jaetaan maataloustoimialan innovaatiolle nyt toista kertaa Maatalouskonemessuilla. Palkinnon saajaa voi ehdottaa 30.9.2020 asti. Nyt jos koska kaikki tuoreet innovaatiot ovat tervetulleita.

Agri-INNO-palkinto jaetaan joka toinen vuosi Maatalouskonemessujen yhteydessä henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt innovaation, joka tuo maataloustoimialalle positiivista imagoa, ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palkinto.

Palkinnonsaajan valitsee raati, jossa on edustajat MTK:sta, Työtehoseurasta, ProAgriasta ja Maatalouskonemessujen kehitysryhmästä. Palkinto jaetaan 5.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.