Hyundai uudistaa 13–15 tonnin kokoluokan tela-alustaisia kaivinkoneita

Hyundai julkaisee kolme uutta viimeisimmät päästömääräykset täyttävää kaivinkonetta. Uudistuksissa on huomioitu etenkin hydrauliikan hallittavuus ja tuottavuus.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hyundain uudistetut malli kantavat mallimerkintöjä HX130A LCR, HX140A L ja HX145A LCR. Lyhytperäinen HX130 on suunnattu etenkin vuokramarkkinoille. Myös HX145 on lyhytperäinen, kun taas HX140A edustaa perinteistä peränylitystä

Hydrauliikan päivitysten ansiosta öljyvirtauksen kerrotaan vastaavaan paremmin kuljettajan toivomuksiin. Tämä on saavutettu uusimalla hydraulilohko ja optimoimalla letkusto, mikä vähentää energiahukkaa koko järjestelmässä.

HX140 ja HX145 malleissa voimanlähteenä toimii 110 kilowattinen Cummins. Huoltokohteiden kerrotaan olevan helposti saavutettavissa maasta käsin. Huoltovälit ovat kasvaneet 1000 tuntiin.

Molempien koneiden suorituskyvyn ja tuottavuuden mainitaan parantuneen useita prosentteja. Osaltaan asiaan vaikuttaa uusitut työalueet, kuten erityisesti nostotyöhön suunniteltu Fine Swing Control, joka pehmentää ylävaunun liikkeitä. Lisäksi puomiston eri liikenopeudet ovat säädettävissä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ohjaamot ovat saaneet lisätilaa 13 % verrattuna edelliseen mallisarjaan. Uusittu hytin ovi parantaa näkyvyyttä ja helpottaa hyttiin kapuamista. Koneiden käyttöjärjestelmää hallitaan joko 8-tuuman kosketusnäytöltä tai ohjausrullalla. Tiedotteen mukaan katkaisimien paikkoja on optimoitu. Lisävarusteena on saatavana myös ainoastaan yhdellä polkimella eteenpäin ajo.