Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Työkoneiden tulipalot haltuun

Raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden paloja pyritään estämään leasingrahoitteisella sammutuslaitteistolla.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Viime vuonna linja-autoja paloi 54, mikä tarkoittaa noin yhtä paloa viikossa. Nyt raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden sammutusjärjestelmän hankinta on pyritty tekemään helpoksi.

Vakuutusyhtiö If, Scannotec ja Tukirahoitus pyrkivät yhteistyön avulla laskemaan tulipalojen vahinkoja. Scannotec tarjoaa sammutuslaitteiston, Tukirahoitus Oy leasingrahoituksen ja If antaa tietyissä tapauksissa 25 prosentin sammutuslaitteistoalennuksen kaskovakuutuksesta. Parhaassa tapauksessa vakuutusmaksualennus voi kattaa melkein koko vuokran hinnan.

"Sammutuslaitteiston voi saada asennettuna parhaimmillaan noin tuhannen euron leasingvuosivuokralla 48 kuukauden sopimuksella", kertoo myyntipäällikkö Teemu Tammi Tukirahoituksesta.

Scannotecin automaattinen Fogmaker-sammutuslaitteisto perustuu korkeapainevesisumuun. Yrityksen mukaan yksi vesilitra muodostaa höyrystyessään 1 700 litraa vesihöyryä. Se estää palopesäkkeen hapensaannin, ja höyryn sisältämä lisäaine muodostaa tukahduttavan kalvon palavien öljytuotteiden päälle. Kun laitteisto havaitsee palon, se käynnistää vesihöyrytyksen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Fogmakerin voi hankkia Tukirahoitus Oy:n leasingrahoituksella. Myönteinen rahoituspäätös edellyttää voimassaolevaa luottopäätöstä.

Sammutuslaitteiston hankkiva yritys sopii suoraan Scannotecin kanssa yhden tai useamman sammutusteholtaan sopivan järjestelmän hankinnasta.

"Me laskemme leasingvuokran ja hoidamme paperityöt, joten asiakkaan ei tarvitse ottaa erikseen yhteyttä Tukirahoitukseen", kertoo Scannotecin myyntipäällikkö Björn Lindholm.