Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

John Deeren niittomurskaimella niitettyä ja murskattua nurmisatoa – murskaus jouduttaa kuivumista

John Deerellä on tarjolla nurmikalustoa niittoon ja murskaukseen. Mansen Mörinöillä esillä oli malli C350R, joka niittää molemmin puolin.
John Deeren mallistossa on tarjolla taakse, yhdeltä puolelta niittävää, perhosta ja molemmin puolin niittävää. Kuvassa malli C350R.
John Deeren mallistossa on tarjolla taakse, yhdeltä puolelta niittävää, perhosta ja molemmin puolin niittävää. Kuvassa malli C350R.  Kuva: Seppo Pentti
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

John Deeren valikoimassa on tarjolla lautaniittokoneita murskalla. Murskaus nopeuttaa niitetyn kasvuston kuivumista, jolloin säästyy aikaa korjuukaudella.

Jos sattuu vahinko ja rerä vioituu, terän vaihtaminen onnistuu pellollakin vaihtotyökalun avulla. Kulutusta kestävät, pikakiinnitteiset terät säästävät aikaa ja rahaa.

Esteeseen osuessaan niittomurskain taittuu automaattisesti ja nostaa aktiivisesti teräpalkin kohteen yli ja asettaa sen takaisin aiempaan leikkuukorkeuteen.

Terät ovat nopeasti vaihdettavissa pikalukituksen avulla, jolloin vahingoittuneet terät saadaan nopeasti päivitettyä uusiin. Uudet ja terävät terät leikkaavat kasvustoa pienemmällä voimalla kuin tylsät. Myös leikkuujälki on tasainen terävillä terillä.
Terät ovat nopeasti vaihdettavissa pikalukituksen avulla, jolloin vahingoittuneet terät saadaan nopeasti päivitettyä uusiin. Uudet ja terävät terät leikkaavat kasvustoa pienemmällä voimalla kuin tylsät. Myös leikkuujälki on tasainen terävillä terillä.  Kuva: Seppo Pentti

Polyeteenistä valmistettu sivusuojain on suunniteltu taipumaan rikkoutumatta ja palautumaan esteeseen osumisen jälkeen muotoonsa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY