Kuopiossa konekaupan tammimarkkinat

Kuopiossa järjestetään tulevana viikonloppuna perinteiset tammimarkkinat. 25–26. päivä on mahdollista tutustua myös kolmen konekaupan tarjontaan.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

RealMachineryn Kuopion toimipisteessä osoitteessa Virranniementie 5 on paljon erilaista nähtävää eri palveluista, muun muassa After Salesin varaosa- ja huoltotarjouksia. Konepäivillä on myös konemyynnin ja -vuokrauksen henkilöitä esittelemässä tarjontaa. Pihassa myös mahdollista tutustua uusiin koneisiin ja On the road -esittelyautoon.

Rotatorin toimipiste sijaitsee osoitteessa Lukkokuja 2. Esillä Hitachi maarakennuskoneita, Bomagin maantiivistyskoneita, DINO ja JLG -henkilönostimia, Furukawan iskuvasaroita, Merlo Roto kurottaja, Metson kompakti seula sekä muita Rotatorin edustamia merkkejä. Rotatorin jälkipalvelut tarjoavat tarjouksia ja Rotarent Oy esittelee vuokrakalustoaan. Lisäksi tarjolla on kilpailuja ja muuta oheistoimintaa.

Witraktorin tiloissa osoitteessa Asentajankuja 4, 70900 Toivala on esullä laaja valikoima Cat-koneita sekä Cat-aggregaatit. Lisäksi Teknisen Kaupan tarjonnasta esillä Wille-ympäristönhoitokoneet, Linde-trukit ja sisälogistiikkaratkaisut, SITECH-koneohjaus ja infra-alan teknologia, Eberspächer-ajoneuvolämittimet sekä ammattilaisten työkalut. Tarjolla myös monenlaista muuta puuhaa, sekä kahvia ja makkaraa. Yhteistyökumppaneista paikalla mm. OEM Finland Oy, ALLU Finland Oy, SKF, E. Hartikainen Oy ja Rototilt Oy.

Tammimarkkinat ovat avoinna kaikissa yrityksissä pe 25.1. klo 9-17 ja la 26.1. klo 9-15.