Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Lantmännen Agro ja Kuhn yhteistyöhön, NHK-Keskus jatkaa Kuhnin heinäkoneiden myyntiä

Lantmannen ja Kuhn ovat olleet Ruotsin markkinoilla yhteistyössä jo pitkään. Yhteistyö laajenee myös Suomeen syyskuusta 2018 alkaen, kun Kuhnin muokkauskoneet siirtyvät Lantmännenin yksinmyyntiin. Kuhnin nykyinen maahantuoja NHK-Keskus Oy jatkaa edelleen Kuhnin rehunkorjuukoneiden myyjänä ja pitää itsellään 3D-käärinnällä varustettujen paalainten ja käärijöiden yksinmyyntioikeuden Suomessa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Suomessa Kuhn-koneita myyvät 1.9.2018 alkaen sekä NHK-Keskus Oy että Lantmännen Agro. ”Tuotevalikoima on jaettu siten, että jatkossa molemmat myyvät heinäkoneita, mutta Kuhn-muokkauskoneet siirtyvät Lantmännen Agron yksinmyyntiin”, tarkentaa Lantmännen Agron myyntijohtaja Anssi Peltola

Paalien 3D-käärintärjestelmä on alun perin NHK:n patentoima tuote, joka on saatavissa valinnaisena Kuhn-paalaimiin ja käärimiin. ”Siksi 3D-käärinnällä varustetut koneet ovat jatkossakin vain NHK-Keskuksen yksinmyynnissä”, toteaa myyntijohtaja Paavo Pyhälammi NHK-Keskukselta.

Maailman suurin maataloustyökonevalmistaja Kuhn tarjoaa laajan valikoiman maatalouskoneita viljelijöiden ja urakoitsijoiden tarpeisiin. Yhtiö valmistaa mm. auroja, maanmuokkaus- ja kylvökoneita, murskaimia, niittokoneita ja -murskaimia, pöyhimiä, karhottimia ja paalaimia sekä eläinten ruokintaan, kuivutukseen ja maisemanhoitoon liittyviä tuotteita. 

”Kuhnin koko konevalikoima, kuten ruokintalaitteet, apevaunut ja maisemanhoitokoneet tulevat siis Lantmännen Agron myyntivalikoimaan”, kertoo Lantmännen Agron tuotepäällikkö Juha Änkö. Ainoa poikkeus on edellä mainitut 3D-käärinnällä varustetut koneet, jotka ovat NHK:n yksinmyynnissä, Änkö kertaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Viljelijöiden tarpeiden kuunteleminen ja ymmärtäminen on toimintamme perusta”, kertoo Kuhnin kansainvälinen aluemyyntipäällikkö Benjamin Hommaire. ”Haluamme tarjota heille korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, joihin voi luottaa”, hän tiivistää.