Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Tutustu Koneviestin uuteen näköislehteen

Koneviesti on täydentänyt sähköisiä palveluitaan uudella näköislehden mobiilisovelluksella, jonka avulla voit lukea Koneviestin näköislehtiä numerosta 2/2016 alkaen. Applen laitteisiin sovellus ladataan AppStoresta ja Android-laitteisiin Google Play -kaupasta. Tällä hetkellä sovellusta ei ole saatavilla Windows-kaupasta Microsoftin älypuhelimiin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Koneviestin luettavia näköislehtiä on kertynyt uuteen palveluun kaikkiaan 8 kappaletta. Pääset lukemaan uusimman Koneviestin näköislehteä jo varhain ilmestymispäivän aamuna, vaikka postinjakelu sattuisikin olemaan myöhässä. Älypuhelimella näköislehteä voi kätevästi selailla vaikka pellon reunalla tai metsätöiden lomassa. Uusi näköislehti toimii tuttuun tapaan myös tietokoneella. Koneviestin aiemmat näköislehdet (KV 1/2014–KV 18/2015) ovat luettavissa vanhemmalla näköislehden sovelluksella, kuten aikaisemminkin.

Koneviestin uuteen näköislehtipalveluun kirjaudutaan tuttuun tapaan omilla tunnuksilla. Kirjautumisen jälkeen lukijalle avautuu uusi ikkuna, jossa näkyvät Koneviestin numerot ilmestymisjärjestyksessä lehdestä 2/2016 alkaen. Uusin numero on ylimpänä, ja sen tunnistaa lehden oikeassa yläkulmassa olevasta punaisesta "Uusi"-merkinnästä. Lehteä selataan pyyhkäisemällä ruutua oikealta vasemmalle.

Näköislehden lisäksi Koneviestin juttujen nettiversiot ovat luettavissa osoitteessa www.koneviesti.fi. Koneviestin nettisivuilta pääset lukemaan myös säännöllisesti päivitettäviä uutisia. Voit seurata meitä myös sosiaalisen median kanavissa; Facebookissa ja Instagramissa.