Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Väderstad John Deeren myyntiin Venäjällä ja Ukrainassa

Väderstad ja John Deere ovat aloittaneet alueellisen myyntiyhteistyön: samat myyjät, jotka kauppaavat John Deeren koneita, myyvät nyt yksinoikeudella myös Väderstad-tuotteita Venäjällä ja Ukrainassa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Venäjä ja Ukraina ovat Väderstadille tärkeitä maita. Niihin on viety tähän mennessä liki 4 000 Väderstad-työkonetta.

”Kumppanuussopimuksen ansiosta Väderstadin markkina-asema vahvistuu ja laajenee maantieteellisesti. Venäläiset ja ukrainalaiset asiakkaamme hyötyvät hyvin koulutettujen myyntipisteiden henkilökunnan ”, Väderstadin myyntijohtaja Mattias Hovnert korostaa.

Myyntitoimintojen yhdistämisen lisäksi Väderstadin molempien tytäryhtiöiden, Väderstad Russianin ja Väderstad Ukrainen tuotespesialistit jatkavat työtään lähellä asiakkaita. Väderstadin ja John Deeren yhteistyö rajoittuu tuotteiden jakeluun. Väderstad pysyy ruotsalaisena perheyhtiönä eikä se ole kaupan tai fuusion kohteena.

”Laadukkaat Väderstad-työkoneet ja John Deere -traktorit sopivat hyvin yhteen. Kumppanuus vahvistaa molempia merkkejä Venäjällä ja Ukrainassa”, Mattias Hovnert jatkaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Kumppanuuden ansiosta John Deere -myyjillä on laaja valikoima niin John Deeren kuin Väderstadin valmistamia traktoreita ja työkoneita”, John Deeren aluemyyntijohtaja Christoph Wigger mainitsee (profi).