Urban-vasikanjuottolaitteiden yksinmyynti Pellonille

Pellon Group Oy ja Urban GmbH ovat sopineet Urbanin vasikanjuottolaitteiden yksinmyynnistä Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa yritykset ovat tehneet yhteistyötä jo aiemmin, mutta maaliskuun alusta alkaen yhteistyö laajeni kattamaan myös Ruotsin markkinat. Samalla yhteistyötä syvennetään sitoutumalla yksinmyyntiin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Suomalainen Pellon Group Oy valmistaa ja myy teknologiaa sekä niihin liittyviä palveluita kotieläintiloille. Yritys vastaa Urbanin uuslaitemyynnissä, varaosapalvelusta ja huollosta yhdessä sopimushuoltoverkostonsa kanssa. Ruotsissa laite- ja varaosamyynti tapahtuu Pellon Group Oy:n tytäryhtiön Ydre-Grinden Ab:n kautta. Huoltopalvelut toteutetaan niin ikään yhteistyössä sopimushuoltoverkoston kautta.

”Urbanin vasikanjuottolaitteilla vasikoiden terveydentilan seuranta on helppoa, joten mahdollisiin poikkeavuuksiin voidaan puuttua nopeasti. Laitteet mahdollistavat vasikan hallitun vieroituksen märehtijäksi, joka edelleen parantaa eläimen terveyttä ja hyvinvointia. Näemme, että Urban on vahvan tuotekehityksen ansiosta vasikanjuottolaitteiden edelläkävijä ja siksi haluamme panostaa ja sitoutua kyseisen merkin myyntiin laajemmin”, toteaa tuotepäällikkö Vesa Latvala Pellon Groupilta.

”Pellon Group on pitkäjänteisellä toiminnallaan osoittanut olevansa meille sopiva kumppani. Vasikoiden onnistuneen juoton merkitys koko tuotannon kannalta tiedostetaan koko ajan laajemmin niin pohjoismaissa kuin Euroopassakin. Tämä luo hyvän pohjan onnistuneelle yhteistyölle Urbanin ja Pellon Groupin välillä” toteaa myyntijohtaja Joshua Hirness Urban GmbH:sta.

Urban GmbH on saksalainen vasikanjuottolaitteiden valmistukseen ja myyntiin keskittynyt yritys. Urban on valmistanut vasikanjuottolaitteita vuodesta 1984 ja tänä päivänä se on alallaan johtava toimija Euroopassa.