Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Weckmanin perävaunut Hankkijan myyntiin

Weckman Steel Oy ja Hankkija ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien Weckmanin perävaunujen kotimaan myyntiä ja markkinointia.
Weckman Steel ja Hankkija ovat tehneet yhteistyösopimuksen perävaunujen kotimaan myynnistä ja markkinoinnista. Testasimme kuvan Weckman WS180DG -maansiirtovaunua viime syksynä. Testijuttu on luettavissa KV 1/22-lehdestä.
Weckman Steel ja Hankkija ovat tehneet yhteistyösopimuksen perävaunujen kotimaan myynnistä ja markkinoinnista. Testasimme kuvan Weckman WS180DG -maansiirtovaunua viime syksynä. Testijuttu on luettavissa KV 1/22-lehdestä. Kuva: Tapio Vesterinen

Yhtiöiden tiedotteen mukaan ne yhdistävät voimansa yhteistyösopimuksen myötä vahvistaakseen Suomessa valmistettujen perävaunujen asemaa kotimaan markkinoilla.

”Maatalousperävaunut ovat tärkeä osa konekaupan liiketoimintaamme. Perinteikkään kotimaisen valmistajan vaunumalliston saaminen tuotevalikoimaamme vahvistaa palvelujamme. Nyt Hankkijalta löytyvät kaikki vaunut 7-18 tonninkin kokoluokassa: irtolaitaiset viljavaunut, kiinteälaitaiset viljavaunut, järeät dumpperi-maansiirtovaunut, kiinteälaitaiset yleisvaunut ja paalivaunut. Nyt on oikea aika yhdistää kahden alan vahvan toimijan voimat ja aloittaa tuloksekas yhteistyö ”, toteaa Hankkijan hankintajohtaja Mika Kyyhkynen lehdistötiedotteessa.

Weckman Steelin hallintojohtaja Kaj Lindström jatkaa samassa tiedotteessa: ”Olemme toimineet traktoriperävaunujen tekijänä jo 60 vuoden ajan ja haimme nykyisessä markkinatilanteessa kumppanuutta, joka keskittyy kotimaassa valmistettujen vaunujen myyntiin ja markkinointiin Suomessa. Hankkijasta saamme erinomaisen kumppanin toteuttamaan tätä tavoitetta. Uudistunut Green-mallistomme vastaa tämän päivän käyttäjän tarpeita kaikilta osin ja asiakas voi valita käyttötarpeisiinsa sopivimmat kotimaiset vaunut luotettavalta maatalouskaupan osaajalta. Olemmehan molemmat Suomessa johtavia omalla alallamme”.

Perävaunut myydään Hankkijalta Weckman-tuotenimen alla, sillä perinteinen Tuhti on alun perin Keskon tuotemerkki.