Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Markkinoille Kaari Loimu X2-ladattava plasmasytytin, jossa on mukana valaisin

Kaari Loimu X2 on teleskooppivarrella varustettu USB-ladattava plasmasytytin, jonka toisessa päässä on kaksitehoinen taskulamppu.
Ladattavassa plasmasytyttimessä on teleskooppivarsi, joten hankalassa paikassa sijaitseva kohde on helppo sytyttää. Karbiinihaka lukitsee kannen tiiviisti. Sytytin kelluu vedessä. Hintaa Kaari Loimu X2 on 39.95 euroa.
Ladattavassa plasmasytyttimessä on teleskooppivarsi, joten hankalassa paikassa sijaitseva kohde on helppo sytyttää. Karbiinihaka lukitsee kannen tiiviisti. Sytytin kelluu vedessä. Hintaa Kaari Loimu X2 on 39.95 euroa. Kuva: Timo Rintakoski
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Plasmasytytin on energiatehokas tulentekoväline, mikä korvaa tulitikut sekä bensa- ja kaasusytyttimet. Plasmasytyttimet ovat kaasuton, liekitön ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille fossiilisia polttoaineita käyttäville sytyttimille. Kaari-plasmasytyttimet tuottavat tehokkaan ja tuulessa sammumattoman plasmakaaren. Sytyttäminen perustuu noin 1100-asteiseen kaksoisplasmakaareen, sytyttimet ovat täysin liekittömiä. Lisäksi plasmasytytintä voi käyttää missä asennossa tahansa, sillä plasmakaari ei muodosta ylöspäin suuntautuvaa liekkiä.

Lataaminen tapahtuu mukana tulevalla mikro-usb-johdolla. Se voidaan liittää esimerkiksi puhelimen tai matkakaiuttimen usb-laturiin, tietokoneen usb-liitäntään tai usb-liitännällä varustettuun varavirtalähteeseen. Siinä on sisäinen 300 mAh litiumpolymeeriakku ja se riittää enintään 80 sytytyskertaan.

Kaari Loimu X2 -plasmasytytin kelluu vedessä. Polykarbonaatista tehty sytytin on suojattu vedeltä, lialta, pölyltä ja iskuilta. Se täyttää IP57-suojaluokituksen vaatimukset. Sytyttimen toisesta päästä löytyy LED-valokennoilla toteutettu 100 lumenin tehoinen taskulamppu.’