Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Hitachi ZW150-6 uudistuu

Uudistunut Hitachi ZW150-6 pyöräkuormaaja on harkittu kehitysversio edellisen sukupolven suositusta mallista. Koneen kerrotaan tarjoavan verratonta monipuolisuutta, poikkeuksellista mukavuutta ja alan johtavan turvallisuuden
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uudistuneen pyöräkuormaajan kehitystyössä on huomioitu kokemukset edellisestä mallista sekä Euroopan markkinoilta saatu asiakaspalaute, joiden myötä ZW150-6 vastaa valmistajan mukaan yhä paremmin käyttäjien tarpeisiin. Parannuksiin kuuluu mm. parempi suorituskyky ja turvallisuus käyttömukavuutta unohtamatta. Pyöräkuormaajan työpaino on noin 12,5 tonnia.

Stage IV -vaatimukset täyttävä voimanlähde antaa ZW150-5:n tasoisen tuottavuuden vähemmällä polttoaineen kulutuksella ja pienemmin käyttökuluin. Hitachin mukaan kone tarjoaa luokkansa parhaan näkyvyyden joka suuntaan ja alhaisimman melutason.

Monipuolisuutta ja tehokkuutta

ZW150-6 sopii moniin erilaisiin töihin yleisestä maansiirrosta aina kiinteistöhuoltoon. Saatavana on jätteenkäsittelyssä ja maataloudessa tarvittavia erikoisvarusteita, kuten jäähdyttimen pölysuoja, tukkeutumattomat jäähdyttimet, etulasin suoja ja paineistettu suodatusjärjestelmä. Nämä tarjoavat kuljettajalle lisäsuojaa pölyisissä kohteissa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Aisastovaihtoehtoja on kolme: vakio-, korkeanosto- ja suora aisasto. Suoralla aisastolla taakan käsittely on tehokasta työlaitteen asennon pysyessä ennallaan kautta koko puomin liikeradan. Erityisesti haarukkatöissä se tarjoaa paremman kuormanhallinnan ja näkyvyyden työlaitteelle kuin vakio-aisasto.

ZW150-6:n voimansiirto on hydrostaattinen. Järjestelmään kuuluu yksi pumppu ja kaksi moottoria, ja se mahdollistaa tarkan ajotuntuman pienillä nopeuksilla sekä lisäetuna paremman tuottavuuden ja tehokkuuden.

Toiminnan optimoimiseksi erilaisissa töissä hydraulisia työlaitteita käytettäessä ZW150-6 on varustettu 1. nopeusalueen nopeusasetuksella ja ryömintäkytkimellä. Työskenneltäessä lumisilla ja liukkailla alustoilla ZW150-6:n luistonestojärjestelmä auttaa estämään renkaiden luistamista ja kulumista sekä pienentämään polttoaineen kulutusta ja käyttökuluja.

Työmukavuus parantunut

ZW150-6:n ohjaamossa työskentely on mukavampaa ja turvallisempaa paremman näkyvyyden ja äänieristyksen sekä käyttäjäystävällisten yksityiskohtien ansiosta. Näkyvyyttä on saatu parannettua mm. komponenttien uudelleen sijoittelulla ja muotoilulla. LED-valot kuuluvat vakiovarusteisiin.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Huoltojen ja päivittäisten tarkastusten helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi ZW150-6:n moottoritilan sivuluukut avautuvat reilusti. Päivittäiset huoltotoimet on helppo suorittaa maassa seisten.

"Huollettavuus, käyttömukavuus ja monipuolisuus ovat asiakkaillemme hyvin tärkeitä ominaisuuksia. ZW150-6 on kehitetty ylittämään käyttäjien yhä kasvavat odotukset", sanoo Hitachi Construction Machinery (Europe) NV:n pyöräkuormaajasektorin tuotepäällikkö Vasilis Drougkas. Suomessa kone nähtäneen keväällä 2018.