Kesla uudistaa traktorisovitteisten puutavarakuormainten mallistoa, ensimmäinen uutuus on malliston järein Kesla 326T

Joensuussa toimiva Kesla Oyj on kokenut puutavarakuormainten ja muiden metsävarusteiden valmistaja. Nyt valmistaja esitteli traktorikäyttöön tarkoitetun, uusilla rakenneratkaisuilla toteutetun Kesla 326T -mallin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Keslan puutavarakuormainvalmistuksessa on kolme päälinjaa; Traktoreihin suunnitellut mallit ovat joko runkosovitteella traktoriin kiinnitettäviä, tai metsäperävaunuun asennettuja. Niiden lisäksi valmistetaan kuorma-autoihin asennettavia, sekä metsäkoneasennuksiin soveltuvia malleja. Nyt Kesla uudistaa lähivuosina traktorisovitteisia mallejaan, ensimmäisenä esiteltiin 30.6.2021 järeimmän 316T-mallin korvaava 326T. Sitä valmistetaan vain kaksijatkeisena versiona, 9,1 metrin ulottumalla.

Uusi 326T on lähes kaikilta osin uudistetuilla rakenteilla toteutettu. Näkyviä muutoksia ovat mustakeltainen väritys ja taittopuomin letkutuksen muuttuminen sisäänrakennetuksi versioksi. Myös pääpuomin rakenne on uudentyyppinen. Käyttäjälle suurin tuntuva muutos on nosturin liikeratojen selvä laajentuminen, mikä esimerkiksi parantaa nostokorkeutta lähialueella. Koneviesti palaa uutuuteen tarkemman esittelyn tiimoilta numerossa 12, joka ilmestyy 30.8.