Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Rotator ja Furukawa yhteistyössä jo 30 vuotta

Rotator Oy ja japanilainen Furukawa juhlivat tänä vuonna 30-vuotista yhteistyötä. Furukawa on Rotatorin yksi pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista, jonka tuotteiden maahantuonnin Rotator aloitti vuonna 1989.

Perinteisiin japanilaisiin konserneihin kuluvan Furukawan toiminta on ollut vakaata ja menestyksekästä jatkuvat tuotekehityksen ansiosta. Furukawan toiminta alkoi vuonna 1875, jolloin yrityksen perustaja Ichibei Furukawa avasi Kusaran kuparikaivoksen. Yrityksen omien tuotteiden valmistus käynnistyi vuonna 1914 oman porauslaitteen kehittämisestä. Sittemmin monialakonserniksi kasvanut Furukawa on laajentanut kaivostyökalujen lisäksi tuotevalikoimaansa myös kivenkäsittelytyökaluihin muun muassa porakoneisiin, murskaimiin ja hydraulisten iskuvasaroiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin.

Parhaiten Furukawa tunnetaan laadukkaista iskuvasaroistaan, mutta Rotatorin laajasta Furukawa-tuotevalikoimasta löytyy monenlaisia edistyksellisiä tuotteita kuten purku- ja erikoistyökaluja. Furukawan iskuvasaroita, purku- ja lajittelukouria sekä purkupihtejä on saatavilla myös Rotarentin vuokrakoneisiin.

“Kuluneiden 30 vuoden aikana kertyneet kokemukset ovat vakuuttaneet sekä meidät että asiakkaat Furukawan tuotteiden luotettavuudesta ja käyttövarmuudesta. Yksittäinen laite saattaa olla käytössä kymmeniä vuosia, kunhan siitä pidetään hyvää huolta”, kertoo Rototor Oy:n Furukawa-tuotteista vastaava myyntipäällikkö Janne Salomäki.

Rotator Oy on yli 60-vuotias perheyhtiö, joka tuo maahan, markkinoi, myy ja huoltaa mm. maarakennuskoneita, maantiivistyskoneita, henkilönostimia, kurottajia, nostureita, trukkeja, iskuvasaroita, purkutyökaluja sekä kompakteja murskaus- ja seulontalaitoksia. Vuonna 2018 Rotatorin liikevaihto oli noin 75 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä on noin 150.