Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Scanian kuorma-automallisto uudistuu pian

Ruotsalainen kuorma-autojätti Scania aloittaa uuden mallistonsa lanseerauksen elokuussa. Tuotteiden lisäksi 125-vuotias yritys päivittää palvelutarjontaansa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Scania on julkistanut aloittavansa uuden sukupolven kuorma-autojen sekä uudenlaisen palvelukonseptin esittelyn. Elokuun 23. päivä lanseerataan uuden kuorma-automalliston kaukoliikenteeseen suunnitellut mallit. Esittelyjen sarja etenee portaittain, ja sen myötä koko mallisto vaihtuu uuteen. Esittelyjakson aikana nykymalliston valmistusta jatketaan uusien mallien rinnalla.

Samassa yhteydessä 125-vuotias Scania julkistaa historiansa suurimmat investoinnit niin tuotteisiin kuin palveluihin. Muiden ominaisuuksien lisäksi yhtiö panostaa uudistuksessa ympäristön kannalta kestäviin kuljetusratkaisuihin esimerkiksi digitalisaation avulla. Palvelukonseptin päivityksellä Scania pyrkii myös lyhentämään huoltoseisokkeja ja pienentämään käyttö- ja ylläpitokuluja.

”Olemme nyt viimeisessä vaiheessa myynti- ja palveluverkostomme sekä tuotantolaitostemme kehitystyössä ennen uuden malliston esittelyä. Tässä vaiheessa emme kerro enempää uusista innovaatioista ja uusista teknisistä ratkaisuista” Scanian kuorma-autojen myynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Christian Levin sanoo.