Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Digitaalinen työkalu kone- ja kuljetuspalveluiden ostamiseen

Kubicomin digitaaliset työkalu kone- ja kuljetuspalveluiden ostamiseen lanseerataan suomeksi. Sovellus auttaa rakennus-, maanrakennus- ja infrastruktuurialan yrityksiä ostamaan palveluita ketjuliikkeistä ja yksittäisiltä koneiden ja ajoneuvon omistajilta nopeammin ja kustannustehokkaammin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tähän saakka työkalu on ollut käytettävissä vain Ruotsissa, mutta nyt sitä voi käyttää myös Suomessa. Suomenkielinen versio on toteutettu yhteistyössä Eltel Networks Oy:n kanssa. Palvelun kansainvälistyminen on edellyttänyt esimerkiksi valuuttojen ja yritysmuotojen laajamittaisia päivityksiä järjestelmään sekä järjestelmän kääntämistä ruotsista suomeksi. Kevään kuluessa tehdyn kehitystyön jälkeen Kubicomin työkalu on nyt yhteensopiva Suomen kone- ja kuljetusmarkkinoiden kanssa.

"Kansainvälistymisen ansiosta suomalaiset urakointi- ja energiayritykset voivat toimia digitaalisesti ainutlaatuisella tavalla samoin kuin Ruotsissa ehdään", toteaa Kubicomin toimitusjohtaja Anders Olsson.

Kubicom on riippumaton kone- ja kuljetusvälittäjä, jonka digitaaliset työkalut auttavat rakennus-, maanrakennus- ja infrastruktuurialan yrityksiä ostamaan palveluita ketjuliikkeistä ja yksittäisiltä koneiden ja ajoneuvon omistajilta.