Keslift Oy:n osakekanta Sigma Trukit Oy:lle

RealMachinery Oy:n kuuluva RealLift Oy myy Keslift Oy:n osakekannan kotimaiselle Sigma Trukit Oy:lle, joka on erikoistunut materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Keslift Oy maahantuo ja myy eri käyttötarkoituksiin sopivia trukkeja. Yrityksellä on valikoimassaan diesel- ja nestekaasutrukkeja sekä sähkötrukkeja. RealLift Oy perustelee Kesliftin osakekannan myymistä sillä, että Kesliftin tuotteet ovat suunnattu asiakaspohjaltaan eri kohderyhmille kuin RealLiftin ydinosaamisalueelle. Tämä on tuonut haasteita yhtiön kehittämiseen ja strategiseen suuntautumiseen.

”Tällä yrityskaupalla ReaLift Oy pystyy tulevaisuudessa keskittymään tehokkaammin ydinliiketoimintaansa sekä tehostamaan liiketoiminnan kannattavuutta. Yrityskauppa vahvistaa RealLiftin toimintaa sekä selkeyttää nykyistä tuotevalikoimaa ja jälkimarkkinointipalvelua”, sanoo medialle lähetetyssä tiedotteessa RealMachinery Oy:n toimitusjohtaja Matti Salminen.

Yrityksen tiedotteen mukaan Sigma Trukit Oy:llä on vahva toimialan tuntemus sekä näyttöjä liiketoiminnan kehittämistä, mikä tekee Sigma Trukeista vakaan kotimaisen omistajan Kesliftille. Yrityskaupan toteutumisajankohdaksi arvioidaan 15.3.2021. Yrityskaupan jälkeen Keslift jatkaa osana Sigma Trukit Oy:tä eikä uusi omistajuus vaikuta yhtiön asiakassuhteisiin tai yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa.

Yli 60 henkilöä työllistävän Sigma Trukit Oy:n liikevaihto oli vuonna 2020 19,3 miljoonaa euroa. Kesliftin liikevaihto oli vuonna 2020 3,2 miljoonaan euroa. Yrityksen palveluksessa on seitsemän henkilöä.