Lantmännen Agro Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Antti Snellman aloittaa Lantmännen Agron toimitusjohtajana 1.6.2020. Nykyinen toimitusjohtaja Antti Meriläinen aloittaa Lahdessa Lantmännen Agro -ketjun kauppiasyrittäjänä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Antti Snellmanilla on laaja-alainen kokemus useista eri johtotehtävistä maataloussektorilta. Snellman on aikaisemmin toiminut mm. Avena Nordic Grain Oy:n toimitusjohtajana sekä Altia Oyj:n Operations- ja Plant Director -tehtävissä.

"Olen etuoikeutettu saadessani ottaa vastaan tämän tehtävän Lantmännen Agro Oy:n toimitusjohtajana. Odotan, että pääsemme yhdessä henkilöstön kanssa kehittämään yritystä entistä vahvemmaksi toimijaksi Suomessa. Lantmännen-konsernin vahva arvoketju luo hyvän pohjan Lantmännen Agro Oy:lle kehittää yhteistyötä edelleen maataloustuottajien ja Lantmännen Agro -kauppiaiden kanssa. Samalla haluan kiittää edeltäjääni Antti Meriläistä erinomaisen perustan luomisesta Lantmännen Agro Oy:ssä", Antti Snellman toteaa.

"Minulla on ilo toivottaa Antti Snellman tervetulleeksi Lantmännen Agro Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Antilla on vahvaa kokemusta meidän toimialaltamme, sekä Suomesta että kansainvälisesti. Hän on toiminut niin tuotannon kuin maataloushyödykekaupankin johtotehtävissä, mikä on arvokasta, kun jatkamme kasvustrategiaamme Suomessa", toteaa Elisabeth Ringdahl, Agrisektorin johtaja.