Trimble Groundworks -koneohjausjärjestelmä poraus- ja paalutustoimintoihin

Johtava maa- ja vesirakentamisalan laitteisto- ja ohjelmistoratkaisujen toimittaja Trimble (NASDAQ:TRMB) esitteli poraus- ja paalutustehtäviin suunnitellun luotettavan ja tehokkaan Trimble® Groundworks -koneohjausärjestelmän. Yrityksen mukaan järjestelmä mahdollistaa poraus- ja paalutustoimenpiteiden nopean, turvallisen ja tarkan läpiviennin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Trimble Groundworks on helppokäyttöinen, intuitiivisella käyttöliittymällä varustettu rakentamisympäristöihin suunniteltu koneohjausjärjestelmä”, sanoi Trimblen Civil Engineering and Construction -divisioonan pääjohtaja Scott Crozier. ”Toiminnassa voidaan edistyneiden navigointitoimintojen ansiosta saavuttaa senttimetritarkkuus, jolloin korjaustyön tarve ja koneen lähellä toiminnan yhteydessä vaadittavan henkilöstön määrä vähenee.”

Intuitiivisen Trimble Groundworks -ohjelmiston käyttöliittymä on suuren, helppolukuisen kosketusnäytön ansiosta muokattavissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Monipuolisesti konfiguroitavat näkymät mahdollistavat lisäksi tuottavuuden maksimoimisen. Ohjelmisto on yhteensopiva muiden Trimble Civil Engineering and Construction -ratkaisujen kanssa.

Trimble Groundworks Machine Control System for Drilling -koneohjausjärjestelmä nopeuttaa poraustoimintoja helpottamalla ja tarkentamalla niihin liittyvien paikka-, syvyys-, suunta- ja kallistusmuuttujien määritystä. Porausreikien etäisyyksien, kulmien ja koneen sijainnin optimointi tuottavat tasaisemman räjäytyskuvion sekä fragmentaation eli pienentävät kuljetuskustannuksia. Auto stop -toiminto pysäyttää porauksen tavoitesyvyyteen, mikä vähentää yliporausta, tuottaa tasaisempia penkereitä ja vähentää koneiden kulumista - ja auttaa näin saavuttamaan merkittäviä säästöjä.

Yrityksen mukaan Trimble Groundworks Machine Control System for Piling -koneohjausjärjestelmän tarkkuus lisää toiminnan tehokkuutta ja vähentää paalutukseen liittyviä mittauskustannuksia. Trimble Groundworksin paikannus varmistaa, että paalujen välinen navigointiaika lyhenee. Koneen siirtoihin kuluu vähemmän aikaa, jolloin sitä jää enemmän paaluttamiseen.

Lue lisää