Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Trimble Groundworks -koneohjausjärjestelmä poraus- ja paalutustoimintoihin

Johtava maa- ja vesirakentamisalan laitteisto- ja ohjelmistoratkaisujen toimittaja Trimble (NASDAQ:TRMB) esitteli poraus- ja paalutustehtäviin suunnitellun luotettavan ja tehokkaan Trimble® Groundworks -koneohjausärjestelmän. Yrityksen mukaan järjestelmä mahdollistaa poraus- ja paalutustoimenpiteiden nopean, turvallisen ja tarkan läpiviennin.

”Trimble Groundworks on helppokäyttöinen, intuitiivisella käyttöliittymällä varustettu rakentamisympäristöihin suunniteltu koneohjausjärjestelmä”, sanoi Trimblen Civil Engineering and Construction -divisioonan pääjohtaja Scott Crozier. ”Toiminnassa voidaan edistyneiden navigointitoimintojen ansiosta saavuttaa senttimetritarkkuus, jolloin korjaustyön tarve ja koneen lähellä toiminnan yhteydessä vaadittavan henkilöstön määrä vähenee.”

Intuitiivisen Trimble Groundworks -ohjelmiston käyttöliittymä on suuren, helppolukuisen kosketusnäytön ansiosta muokattavissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Monipuolisesti konfiguroitavat näkymät mahdollistavat lisäksi tuottavuuden maksimoimisen. Ohjelmisto on yhteensopiva muiden Trimble Civil Engineering and Construction -ratkaisujen kanssa.

Trimble Groundworks Machine Control System for Drilling -koneohjausjärjestelmä nopeuttaa poraustoimintoja helpottamalla ja tarkentamalla niihin liittyvien paikka-, syvyys-, suunta- ja kallistusmuuttujien määritystä. Porausreikien etäisyyksien, kulmien ja koneen sijainnin optimointi tuottavat tasaisemman räjäytyskuvion sekä fragmentaation eli pienentävät kuljetuskustannuksia. Auto stop -toiminto pysäyttää porauksen tavoitesyvyyteen, mikä vähentää yliporausta, tuottaa tasaisempia penkereitä ja vähentää koneiden kulumista - ja auttaa näin saavuttamaan merkittäviä säästöjä.

Yrityksen mukaan Trimble Groundworks Machine Control System for Piling -koneohjausjärjestelmän tarkkuus lisää toiminnan tehokkuutta ja vähentää paalutukseen liittyviä mittauskustannuksia. Trimble Groundworksin paikannus varmistaa, että paalujen välinen navigointiaika lyhenee. Koneen siirtoihin kuluu vähemmän aikaa, jolloin sitä jää enemmän paaluttamiseen.