Nokialta rengas maarakennuskäyttöön

Nokian Raskaat Renkaat esittelee uuden renkaan, joka tuo valmistajan mukaan innovatiivisia ominaisuuksia kaupunkikaivuutöihin. Nokian Armor Gard 2 -renkaalle luvataan kulutuskestävyyttä teille ja vakautta työmaille.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kaupunkikaivuutöiden suurimmat haasteet ovat turvallisuus ja vakaus vaikeimmissakin työtehtävissä. Myös renkaiden nopea kuluminen on ongelma pitkillä maantiesiirtymillä. Nokian Raskaiden Renkaiden tuotekehitystiimin mukaan uusi Nokian Armor Gard 2 sisältää kaikki ominaisuudet, joita kaupunkikaivuutöissä tarvitaan.

Nokian Armor Gard 2 on vakaampi ja kestävämpi kuin aiemman sukupolven Armor Gard -renkaat. Rengas on pystysuunnassa 25 prosenttia jäykempi – vankka runkorakenne mahdollistaa kaivuutyön optimaalisen vakauden, tarkkuuden ja sujuvuuden.

Entistä leveämpi kulutuspinta vähentää kontaktipainetta ja parantaa renkaan kulutuskestävyyttä. Renkaan kulutuspinnassa on 12 prosenttia enemmän kumia, joten se kestää paremmin kulutusta myös asfaltilla ajettaessa. Renkaan nelikulmainen muoto parantaa vakautta. Nokian Armor Gard 2 -rengas on saatavilla koossa 10.00-20. Koko 11.00-20 tulee myöhemmin vuonna 2018.