Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Maaseutuvirasto julkaisee tukitiedot

Maaseutuvirasto julkaisee tiedot sekä EU:n varainhoitovuonna että kalenterivuonna 2015 maksetuista tuista 23.3.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tukitietoihin sisältyvät viljelijätuet, maaseudun yritys-, hanke- ja rakennetuet sekä markkinatuet. Laajemmat tukitiedot ovat saatavissa tiedonluovutuspyynnöllä, ja hakupalvelu verkossa tarjoaa tietoa maksetuista EU-tuista.

EU-tukien hakupalvelu verkossa sisältää tiedot maksetuista tuista EU:n varainhoitovuodelta (16.10.2014–15.10.2015) ja kalenterivuodelta 2015. Tukisummat sisältävät sekä EU:n että siihen kuuluvan kansallisen rahoitusosuuden.

EU-komission linjausten mukaisesti alle 1 250 euroa tukia saaneiden luonnollisten henkilöiden tukisummia ei julkaista. Luonnollisia henkilöitä ovat: yksityinen henkilö, perheyhtiö, yhtymä, perikunta tai kuolinpesä, yhteismetsä, toiminimi, tuotantorengas.

Kokonaan kansallisista varoista maksetut tuet eivät ole EU-tukien hakupalvelussa. Niitä ei voida julkaista verkossa, koska yksityishenkilöiden tukitietojen julkisuuteen ja niiden luovuttamiseen sovelletaan kansallista lainsäädäntöä: viranomaisten toiminnan julkisuudesta annettua lakia ja henkilötietolakia.