Makitan XGT-akkusarja laajentuu yli 80 tuotteeseen – vuoden sisällä rikotaan jo sadan työkalun raja

Makitan 40 volttinen XGT-sarja laajentuu 32 uudella tuotteella, nostaen kokonaismäärän yli 80 laitteeseen. Uusia tuotteita lanseerataan niin asuinrakentamiseen kuin metalli- ja puutöihin sekä pölynpoistoon ja puutarhatuotteisiin.
Makitan 40 volttinen XGT-mallisarja laajenee.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Makitan XGT-sarjan tuoreimpiin uutuuksiin kuuluu mm. järeä laikkaleikkuri. Laitteessa saavutetaan 80 voltin jännite kahdella 40 voltin akulla. 355 mm laikkaa käyttävän laikkaleikkurin maksimi leikkauskapasiteetti on 127 mm. Leikkuri soveltuu sekä betonin että metallin leikkaamiseen. Johdoton akkukäyttöinen laikkaleikkuri on vastaavan kokoista polttomoottorikäyttöistä konetta tehokkaampi ja sopii myös työskentelyyn sisätiloissa, koska akkumoottori ei käryä, kuten polttomoottorikoneet.

Valikoima laajenee myös puukkosahalla, joka soveltuu esimerkiksi purkutöihin ja kaikkeen metallin sekä puun sahaukseen. Laite on varustettu Makitan AVT-tärinänvaimennusteknologialla, joka vähentää käyttäjään kohdistuvaa tärinää. Hiiliharjaton moottori saa voimansa yhdestä 40V XGT-akusta.

Kolmas uutuus on akkuimuri, jonka käyttöajaksi luvataan jopa 220 minuuttia. Tiedotteen mukaan tietoisuus pölynpoistosta työmailla kasvaa jatkuvasti, mikä kasvattaa myös puhdistusvälineiden kysyntää. Uudessa imurissa on AWS-etäkäynnistystoiminto. Monipuolista imuria voidaan käyttää sekä siivoukseen että pölynpoistoon koneeseen liitettäväksi. Imurissa on 15 litran pölysäiliö, työkaluletku ja siivoussarja.