Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

JCB:lle jättikauppa

JCB on varmistanut massiivisen 700 koneen kaupan yhdelle Englannin suurimmista konevuokraamoista. Kaupan arvo on yli 40 miljoonaa puntaa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ardent Hire Solutions -niminen konevuokraamoketju ostaa JCB:n Loadall-kurottajia ja maastotrukkeja yhteensä 700 kappaletta. Koneet toimittaa Leicestershiressä sijaitseva jälleemyyjä JCB Watling.

Ardent Hire Solution perustettiin vuonna 2015 kun Fork Rent- ja One Call -vuokraamot yhdistyivät. Konevuokraamoketjun päämaja sijaitsee Middlesexissä, ja sillä on 12 toimipistettä ympäri maata. Kalusto sisältää yli 5 000 vuokrakonetta, joiden keski-ikä on alle kaksi vuotta. Kaluston kokonaisarvoksi arvioidaan yli 150 miljoonaa puntaa.

"Tämä investointi jatkaa JCB:n pitkäaikaista asiakassuhdetta Fork Rentin ja One Call Hiren välillä. Kyseessä on massiivinen kauppa ja on eräs tämän vuoden suurimmista koko maailmassa. Ardent Hire Solutions on maan avainyrityksiä vuokramarkkinoilla, jonka investointi JCB:n koneisiin", kertoo tuotteiden innovatiivisuudesta sekä Englannin ja Irlannin myyntipäällikkö Dan Thompstone.  

Ardent Hire Solutionsin kaupallinen johtaja  Tom Gleeson totesi kaupan vahvistavan yhtiön asemaa. "Yrityksemme on kasvattamassa markkinaosuuttaan maan vuokramarkkinoilla. Tavoitteen toteutumista helpottaa investoiminen JCB:n laadukkaisiin koneisiin. Olemme sitoutuneet hankkimaan markkinoiden parhaita koneita", Gleeson toteaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Suurin osa toimitettavista kurottajista valmistetaan JCB:n päämajassa Rocesterissa. Kappalemääräisesti eniten kauppa sisältää JCB:n kurottajien lippulaivamallia, jonka mallimerkintä on JCB 540-200. Kurottajan nostokorkeus on 20 metriä.