Ljungby-pyöräkuormaajat KH-Koneiden valikoimaan

KH-Koneet Oy on aloittanut ruotsalaisten Ljungby-pyöräkuormaajien uutena maahantuojana. Vastuulle kuuluu myös varaosat ja huoltopalvelut sekä varusteet.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ruotsalaisvalmisteinen Ljungbyn tuotevalikoima kattaa pyöräkuormaajat 10 tonnista aina 32 tonniin kokoluokkaan saakka. Ljungby on toimittanut koneita ympäri maailmaa jo lähes 40 vuoden ajan. Tänä päivänä Ljungby Maskinen valmistuskapasiteetti on noin 200 pyöräkuormaajaa vuodessa.

”Ljungby-pyöräkuormaajat räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan ja ne valmistetaan ammattiylpeydellä Ruotsin Ljungbyssä. Yrityksen filosofiana on ollut aina valmistaa koneet mahdollisimman pitkälle itse -runkojen ja ohjaamoiden lisäksi jopa puslia ja pultteja myöten. Koneissa on Scanian ja Agco Powerin moottoreita. Käytössä on ZF:n akselit ja vaihdelaatikot sekä Parkerin hydrauliikka”, kertoo Ljungby Maskinen myyntijohtaja Markus Möller.

Yhteensä Ljungby -pyöräkuormaajia on valmistettu yli 4500 kappaletta, joista aktiivikäytössä on yli 4000. Tiedotteen mukaan asiakkaiden käytössä on koneita, joilla on ajettu yli 60 000. Ruotsi on Ljungby Maskinen vahvinta markkina-aluetta ja noin kaksi kolmasosaa vuosittain valmistetuista pyöräkuormaajista jää kotimaahan.

Yhteistyö KH-Koneiden kanssa tarjoaa Ljungbylle ponnahdusalustan laajentaa konemyyntiä Suomessa, missä Ljugby -pyöräkuormaajat ovat laatukoneen maineessa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”KH-Koneilla on jo nyt laaja asiakaskanta, mutta ennen kaikkea vahva näkemys kannattavasta kasvusta. Yritys on tunnettu loistavasta asiakaspalvelusta. Yhteiset arvot luovat vankan perustan tulevalle yhteistyölle”, sanoo Möller.

KH-Koneille on vahva osaaminen kiinteistöhuoltokoneiden myynnistä laajalle asiakaskunnalle.

”Ljungby on erinomainen vahvistus laajentamaan nykyistä pyöräkuormaajavalikoimaamme, jolloin pystymme tarjoamaan koneita entistä kattavammin. Ljunbgy -pyöräkuormaajat avaavat meille ovia myös uusille segmenteille kuten metsä-, energia- ja kierrätysaloille, kertoo KH-Koneet Oy:n liiketoimintajohtaja Simo Ahlgren.