Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Milwaukee laajentaa tuotevalikoimaansa – markkinoille akkukäyttöinen itsevetävä ruohonleikkuri

Milwaukee investoi uusien tuoteryhmiin etenkin puutarhahoidon alalla. Tällä kertaa esittelyvuorossa on akkukäyttöinen M18 Fuel- ruohonleikkuri.
Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Milwaukeen tiedotteen mukaan uutuudessa on pyritty kehittämään polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit päihittävä ratkaisu. M18 Fuel-tekniikan kerrotaan tarjoavan tehoa terän nopeuden säilyttämiseen vaativissa olosuhteissa. Merkki lupaa markkinoille olevan tulossa myös lisää innovaatioita puutarhamarkkinoille.

Valmistajan mukaan teho- ja leikkuutaso on parempi kuin 200-kuutioisessa bensiinimoottorissa. Leikkurille luvataan luokkansa paras leikkuutulos 53 cm:n leikkauskapasiteetilla ja optimoidulla teräslevyrakenteella.

Leikkurin kerrotaan vähentävän väliin jäävien ruohokaistaleiden määrää kilpaileviin leikkureihin verrattuna 3-in-1-hallinnan ansiosta. Yhden pisteen korkeussäätö helpottaa leikkuukorkeuden vaihtamista ja kattaa laajan valikoiman nurmikkotyyppejä. Takaveto ja nopeuden mukaan säätyvä itsevetävä toiminto parantavat hallintaa käytön aikana. Lisäksi etu- ja sivuvalot tarjoavat 180° näkyvyyden ja parantavat valppautta ja tarkkuutta, kun ruohoa leikataan pimeässä.

Leikkurissa käytetään kahta M18 Redlithium akkua. Maksimikapasiteetiksi ilmoitetaan jopa 2000 neliötä. Itsevedon nopeus on 0,16 - 6,5 km/h. Uutuus on yhteensopiva kaikkien M18-tuotevalikoimaan kuuluvien yli 215 samaa akkujärjestelmää käyttävän sähkötyökalun kanssa.