Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

JPT Serco Oy hankki Reko Tuote Oy:n liiketoimintakaupalla – mukana tuli tuotteita ja myyntivoimaa

JPT Serco Oy:llä on kokemusta liiketoimintakaupoista. Aiemmin on hankittu esimerkiksi TOP- ja Skaala-tuotteet. Nyt kaupat tehtiin revonlahtelaisesta Reko Tuote Oy:stä, jolloin tietämys ja tuotevalikoima laajeni etenkin hinattaviin hiekoitusvaunuihin.
JPT Jaskari on kehittänyt omia tuotteitaan ja hankkinut liiketoimintakaupoilla uusia tuotteita. Kuvassa Niilo-kauhaharja Mansen Mörinöillä 2023.
JPT Jaskari on kehittänyt omia tuotteitaan ja hankkinut liiketoimintakaupoilla uusia tuotteita. Kuvassa Niilo-kauhaharja Mansen Mörinöillä 2023.  Kuva: Seppo Pentti
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Huhtikuun 2023 lopussa JPT Serco Oy on hankkinut omistukseensa Reko Tuote Oy:n liiketoiminnan allekirjoittamalla liiketoimintakaupan. Kauppa koskee kaikkia Reko Tuote Oy:n valmistamia ja myymiä tuotteita.

Reko Tuote Oy on Revonlahdella, noin 60 kilometria Oulusta, toimiva infranhoitotyökoneiden lisälaitteiden kehittämiseen, valmistamiseen ja myymiseen erikoistunut perheyritys. Reko Tuote Oy on valmistanut tuotteita Reko-Kone -tuotemerkillä vuodesta 2015 lähtien. Mutta tätä ennenkin Reko-Kone -tuotteita on valmistettu jo yli 20 vuotta Suomessa. Reko-Koneen tunnetuimpia tuotteita ovat olleet mm. hinattavat hiekoitusvaunut. Vuosittain Reko on valmistanut noin 200 erilaista tienhoitokonetta.

Skaala-tuotteet on hankittu aikoinaan liiketoimintakaupalla ja tuotetta on sen jälkeen kehitetty toimivammaksi.
Skaala-tuotteet on hankittu aikoinaan liiketoimintakaupalla ja tuotetta on sen jälkeen kehitetty toimivammaksi. Kuva: Seppo Pentti

Nyt toteutuneen liiketoimintakaupan myötä Reko-Kone -tuotteet siirtyvät JPT Serco Oy:n omistukseen, valmistukseen ja myyntiin. Asteittain ne tulevat siirtymään harmaa-oransseina SERCO -tuotemerkin alle. Kuitenkin kaikki yhteyshenkilöt säilyvät ennallaan. Reko Tuote Oy:n Väyrysen Markku jatkaa Pohjois-Suomessa Revonlahden toimipisteellä sekä vanhojen Reko-koneiden myyntiä että nyt myös Serco -koneiden myyntiä edustajasopimuksen mukaan. Etelämmässä Sercon miehet Jurvasen Keijo, Pesosen Hannu ja Jaskarin Juha-Pekka jatkavat SERCO -tuotteiden myyntiä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY