Bobcatin kurottajat uuteen sukupolveen

Bobcat on julkaissut uudet R-sarjan kurottajat. Kokonaisuuteen kuuluu 12 mallia, joiden nostokorkeudet ovat 6-18 metriä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Bobcat uudistaa kurottajamallistonsa vastaamaan uusimpia päästömääräyksiä. R-sarjaan lukeutuu 12 eri mallia, joiden nostokorkeudet ovat 6-18 metriä ja nostokyvyt 2,6–4,1 tonnia. Uutuudet ovat osa merkin ”Next is now”-ohjelmaa, jonka tavoitteena kehittää yhä käyttäjäystävällisempiä ja älykkäämpiä tuotteita ja palveluita.

”Kurottajat ovat oleellinen osa liiketoimintastrategiaamme. Mullistava R-sarja tarjoaa korkean suorituskyvyn yhdistettynä kestävään rakenteeseen. Uusien mallien sekä kurottajaliiketoimintaan investoimisen myötä pyrimme kaksinkertaistamaan kurottajatuotannon vuoteen 2025 mennessä”, kertoo Doosan Bobcatin EMEA alueen johtaja Gustavo Otero.

Uusien mallien voimansiirron kerrotaan olevan kirurgisen tarkka. Samaa tasoa luvataan myös hydrauliikan hallittavuudelle. Ohjaamot on suunniteltu uusiksi. Ominaisuuksiin kuuluu mm. 5 tuuman interaktiivinen näyttöpaneeli sekä ergonomisemmin muotoiltu ohjaussauva, jonka kautta voi hallita useimpia toimintoja. Näkyvyyden osalta sokeiden pisteiden määrä on vähentynyt 15 %.