NHK-Keskus Oy nappasi Sulky-työkoneet valikoimiinsa

NHK-Keskus Oy myy jatkossa yksinoikeudella ranskalaisen Sulky-merkin työkoneita Suomessa. Lisäksi yritys tarjoaa Sulkyn koneisiin myös huoltoa ja varaosia.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ranskalaisen Sulky-Burelin työkoneita on ollut Suomen markkinoilla jo yli 20 vuotta. NHK-Keskuksen kanssa tehtävän yhteistyön kautta Sulky hakee kasvua Suomen markkinoilla.

”Sulkyn kokemus laitevalmistuksesta on vakuuttava, ja merkin korkealaatuiset koneet sopivat hyvin täydentämään tuoterepertuaariamme ja jo entuudestaan edustamiamme vahvoja brändejä”, kertoo NHK:n työkoneiden myyntijohtaja Ville Rantanen medialle lähetetyssä tiedotteessa.

Aluksi myynti painottuu pintalevittimiin, joista on markkinoille tulossa vaihtoehtoja maatiloille ja urakoitsijoille. Myyntiin tulevat sekä nostolaitekiinnitteiset että hinattavat mallit. Pintalevittimien lisäksi saatavilla on myös maanmuokkaus- ja kylvökoneita.

”Lannoitteet ovat suuri kustannuserä maataloudessa. Haluamme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan kustannussäästöjä tarjoamalla heille huipputeknologiaa. Koneiden ominaisuuksiin kuuluu lohkoautomatiikka jo pienimmissäkin malleissa. Lohkoautomatiikan ja vaa’an avulla lannoitteet sijoitetaan peltoon mahdollisimman tarkasti. Sulkyn tuotteiden korkeasta laadusta kertoo myös esimerkiksi tehtaan myöntämä seitsemän vuoden takuu lannoitteenlevittimien säiliön maalaukselle”, Rantanen kertoo.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Vuonna 1936 perustetulla Sulkylla on Ranskassa kolme tehdasta, joilla vuosittain valmistuu 4000 konetta. Yritys työllistää 250 henkilöä maanmuokkauslaitteiden, kylvökoneiden sekä pintalevittimien suunnittelussa, tuotannossa ja markkinoinnissa. Tuotekehitykseen panostavalla yrityksellä on uusi tutkimuskeskus sekä yli 10 voimassa olevaa patenttia.

NHK Group on maatalouskoneiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt perheyritys, joka työllistää noin 180 henkeä. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa Lely-lypsyrobotit, bioenergiajärjestelmät, pihattorakentaminen ja laaja valikoima maatalouskoneita.