Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

SGN Group ostaa Hobbyhallin liiketoiminnan

SGN Group laajentaa toimintaansa ostamalla Hobbyhallin. SGN ja Stockmann ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Hobby Hallin liiketoiminta siirtyy SGN Groupille. Kauppa toteutuu 31.12.2016 ja liiketoiminta siirtyy 1.1.2017.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hobby Hallin myötä SGN Group tulee kehittämään monikanavaisuutta nykyisten liiketoimintojen oheen. Hobby Hall tulee olemaan tärkeä osa monialayritys SGN Groupia, joka on etsinyt strategiansa mukaisesti uutta bisnestä. Hobby Hall sopii konsernin kokonaisuuteen, sillä toimialoilla yhtymäkohtia esim. urheilu, kodin ja vapaa-ajan tuoteryhmissä. Kaupan myötä SGN Group jatkaa moniakanavaliiketoiminnan kehittämistä.

"Hobby Hallilla on tunnettu brändi, laaja asiakaskunta ja suosittu verkkokauppa. Uskomme, että nämä asiat yhdistettynä vakavaraisen SGN Groupin pitkäjänteiseen toimintaan ja osaamiseen tuovat etuja molemmille. Haluamme nyt rakentaa tukkukaupan osaamisemme ja kauppiasyhteistyön tueksi monikanavaisen liiketoiminnan, joka edelleen vahvistaa asemaansa ihmisten arjessa", sanoo SGN Groupin toimitusjohtaja Sam Nieminen.

"Olemme iloisia, että olemme löytäneet Hobby Hallille vahvan ja sitoutuneen omistajan. SGN Group haluaa kehittää Hobby Hallista kannattavan nykyaikaisen verkkokauppatoimijan. Samalla Stockmann voi keskittyä strategiansa mukaisesti Stockmann- ja Lindex-brändien ja kiinteistöjen liiketoimintaan", vt. toimitusjohtaja Lauri Veijalainen toteaa.