Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Eurotier julkisti mitalistit

Hannoverissa marraskuussa järjestettävä Eurotier-näyttely julkisti tämän vuoden mitalistit. Kultamitalisteja on ainoastaan yksi, mutta hopeamitaleita jaetaan 25.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tämän vuoden Eurotier-näyttelyn teemana on ”Digital Animal Farming” eli digitaalinen kotieläintuotanto. Näyttely keskittyy myös eläinten hyvinvointiin.

Näytteilleasettajia on Eurotieriin ilmoittautunut yli 2500 kaikkiaan 62 maasta. Eniten, 1042 näytteilleasettajaa, on perinteiseen tapaan Saksasta. Kiinasta ja Hollannista on kummastakin yli 200 näytteilleasettajaa ja suomalaisia yrityksiä on tällä kertaa mukana Hannoverin messualueella 23.

Joka toinen vuosi järjestettävässä Eurotierissä on Agritechnican tapaan palkittu parhaita innovaatioita kulta- ja hopeamitaleilla. Tänä vuonna jaetaan yksi kultainen mitali ja sen saa Meier-Brakenburgin kehittämä sikojen ruokintakaukalon puhdistusjärjestelmä, Speedy. Painepesurin suukappaleeseen on yhdistetty imuriyksikön suutin, jolla rehutähteet voidaan imeä kaukalosta erilliseen säiliöön tai ne voidaan puhaltaa lannan sekaan. Kun tähteet on imetty pois, voidaan samalla yksiköllä tehdä kaukalon painepesu.

Eurotierin kanssa samaan aikaan järjestettävässä Energy Decentral -näyttelyssä on mukana yli 30 näytteilleasettajaa. Perinteisesti paljolti biokaasuun keskittyvässä näyttelyssä on tällä kertaa myös paljon asiaa aurinko- ja tuulienergiasta sekä energian varastoinnista. Energy Decentral-näyttelyssä jaetaan kaksi kultamitalia, molemmat biokaasuinnovatioille.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Revis Bioenergyn kehittämä lisäaine, Poultry Profit, helpottaa paljon typpeä sisältävän siipikarjan lannan käyttöä mädätyksessä. Spray-On Silo Cover puolestaan on biokaasun tuotantoon tarkoitetun säilörehun päälle ruiskutettava ilmatiivis katemateriaali, joka helpottaa isojen siilojen peittämistä.

Hopeamitaleita Energy Decentralissa jaetaan neljä.

Eurotier-näyttely järjestetään Hannoverin messualueella 13.–16. marraskuuta.

www.eurotier.com

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY