Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Huoltomerkinnät TTS-Kone-palveluun

TTS-Kone on jo monelle tuttu ohjelma, jonka avulla voi laskea maatalouskoneiden ja -laitteiden kustannuksia oman tilan tarpeisiin tai urakointiin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Palveluun on nyt lisätty sähköinen huoltokirja, johon voi merkitä toimenpiteittäin varaosa-, työ- ja muita kuluja. Huoltokirjan avulla pystyy seuraamaan kunnossapitokustannuksia konekohtaisesti. Yhteenvedot kuukausi- ja vuositasolla saa kaavioina ja taulukkoina.

”Paitsi kustannusten seurannassa, kattavasta huoltokirjasta on hyötyä esimerkiksi koneen vaihdon tai myynnin yhteydessä. Useamman käyttäjän yhteistyössä myös mahdolliset koneen huollon laiminlyönnit ja unohdukset saadaan helposti minimoitua”, kertoo Työtehoseuran asiantuntija Eerikki Kaila.

Huoltokirjaa voi käyttää tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Tällöin tehdyt korjaustyöt voi tallentaa heti, etteivät ne ehdi unohtua. Tulostusmahdollisuuden ansiosta tiedot saa tarvittaessa printattua tai tallennettua omalle koneelle pdf-muodossa.

Huoltokirjaan pystyy tallentamaan muistiinpanoja ja kuvia korjaustöiden aikana suoraan puhelimesta. Seuraavan kerran varaosia tilatessa varaosanumerot löytyvät helposti parin klikkauksen takaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lisätietoja: https://ttskone.tts.fi/