Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Rengasmaailma ostaa Rengasnetin

Saksalaisen Continentalin suomalainen tytäryhtiö, Rengasmaailma Oy, on ostanut Helsingissä ja Lahdessa toimivan Rengasnet Oy:n koko osakekannan. Rengasnet on tunnettu erityisesti raskaan kaluston osaajana.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Saksalaisen Continentalin investoinnit Suomeen jatkuvat, kun yhtiö osta kolme jälleenmyyntipistettä kattavan Rengasnet-myymäläketjun.

"Continentalilla on renkaiden vähittäismyyntitoimintaa lähes kaikissa Euroopan maissa, ja meille tarjoutui nyt hyvä tilaisuus laajentaa nykyistä 13 liikkeen Rengasmarket- brandin alla toimivaa yritystämme", Rengasmaailma Oy:n toimitusjohtaja Sami Horto kertoo.

"Rengasnet-ketjun raskaan ja kevyen autokaluston rengaspalveluja tarjoavat liikkeet ovat keskittyneet eteläiseen Suomeen, ja täydentävät erinomaisesti jo olemassaolevaa pk-seudulla, Turussa, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Lappeenrannassa sijaitsevaa verkostoamme. Muutoksen jälkeen meillä on 16 omaa Rengasmarket-liikettä ja 19 Rengasmarket partner-liikettä."

Erityisesti raskaan kaluston osaajana tunnettu Rengasnet Oy työllistää sesonkivaihtelusta riippuen noin 17–40 henkilöä ja yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli lähes 3,5 miljoonaa euroa. Rengasmaailma Oy työllistää Suomessa 34 henkilöä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Muutoksella ei tule olemaan henkilöstövaikutuksia Rengasnetissä tai Rengasmaailmassa, vaan toiminta jatkuu entisellään. Rengasnetin liikkeet muutetaan kesän 2017 aikana ulkoa ja sisältä osaksi maanlaajuista, yli 80 liikkeen Rengasmarket-verkostoa. Rengasnet Oy:n toimitusjohtaja ja pääomistaja Jukka Kärnä jatkaa Rengasmaailma Oy:n palveluksessa.