Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

PEL-Tuote Oy ostaa huolto- ja varaosaliiketoimintaa

PEL-Tuote Oy ostaa varkautelaisen Eastra Oy:n. Yhtiö aikoo vahvistaa huolto- ja varaosatoimintaansa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

 

Rantasalmelainen PEL-Tuote Oy ostaa Varkaudessa sijaitsevan Eastran, joka vastaa Valtra-traktoreiden huollosta ja varosamyynnistä Varkauden alueella. Eastran tuotevalikoimiin kuuluvat lisäksi mm. Stihl-moottorisahat, Stiga-nurmenleikkauskoneet ja Aku-peräkärryt.

Eastran osto tukee PEL-Tuotteen strategiaa huollon vahvistamisessa. "Tulevaisuudessa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisempaa palvelua niin huollon kuin varaosien suhteen", toimitusjohtaja Mikko Lappalainen kertoo. Huoltotoimintojen lisäksi jatkossa aiotaan kehittää myös Eastra Oy:n myymäläpalveluja.

"Eastran entisiin omistajiin kuuluvat Kimmo Matilainen ja Arto Rissanen halusivat keskittyä omistamansa Kuopion traktorihuollon kehittämiseen Kuopion alueella. He esittivät myyntihalukkuutensa, joten päädyttiin ostamaan Eastran osaksi PEL-Tuotetta", Lappalainen kertoo.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Vuonna 1987 perustettu PEL-Tuote Oy on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyhtiö. Yhtiön päätuotteita ovat maataloudessa käytettävät Kivi-Pekka-nimellä myytävät kivenkeräys- ja muokkauskoneet sekä Livakka-merkin alla myytävät lietteen käsittelylaitteet.

PEL-Tuotteen valmistamia koneita myydään Suomen lisäksi 43 maahan. Viennin osuus yhtiön liikevaihdosta on lähes puolet. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Etelä-Savossa Rantasalmella ja yhtiön liikevaihto viime tilikaudella oli noin 6,6 miloonaa euroa.