Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Agritek Oy uudistaa myyntiverkostoaan Satakunnassa

Traktoreiden, leikkuupuimureiden ja maatalouskoneiden maahantuoja Agritek Oy uudistaa myyntiverkostoaan Satakunnassa. Järjestelyllä selkeytetään alueen traktori- ja työkonemyyntiä sekä tehostetaan varaosa- ja huoltopalveluja.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Case IH -traktoreiden myynti siirtyy Satakunnassa 9.6.2017 alkaen VV-Traktorille, joka hoitaa vastaisuudessa koko Agritekin laajan konevalikoiman myynnin Kankaanpään sekä Porin alueilla. VV-traktori jatkaa edelleen New Holland -traktoreiden, puimureiden ja paalainten myyntiä samoin kuin Kverneland- ja Joskin-työkoneiden ja Farmi-metsäkoneiden edustusta, ja toimipaikkoina on tutut Heinolan Auto ja Traktori Oy:n liikepaikat Honkajoella ja Porissa.

Kesän aikana VV-Traktori laajentaa toimintaansa myös varaosapalveluun, kun yritys jatkaa Porissa varaosa -ja tarvikekauppaa Heinolan Auto ja Traktori Oy:n jälkeen. Heinolan Auto ja Traktori Oy keskittää yrityksen toiminnan Honkajoelle, joten VV-Traktorilla myynnin laajentaminen varaosakaupan toimijaksi on luontevaa.  Huoltopalveluja Satakunnassa tarjoavat jatkossakin VV-Traktorin lisäksi myös muut Agritek Oy:n valtuutetut huoltopisteet FA-Työkonehuolto Porissa, Konehuolto J. Kartano Raumalla, Konehuolto J. Yliluoma Alahonkajoella sekä Maatalouskonehuolto M. Kujala Jämijärvellä.

"Case IH -edustus antaa meille mainion mahdollisuuden kasvattaa myyntiämme ja kehittää toimintaamme sekä palveluamme konekaupassa. Kaikki Agritekin maahantuomat koneet saa nyt selkeästi yhdestä osoitteesta. Lisäksi varaosapalveluun laajentaminen oli luontevaa Heinolan Auto ja Traktori Oy:n yhteistyökumppanina", kertoo VV-Traktorin Jukka Vanhahonko.