Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Sievi Capital -sijoitusyhtiö ostaa KH-koneet

Pörssissä noteerattu sijoitusyhtiö Sievi Capital Oyj on ilmoittanut ostaneensa KH-Koneet Oy:n, KH-Engineering Oy:n ja Edeco Toolsin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Sievi Capitalin antamassa pörssitiedotteessa kerrotaan, että Sievi Capital Oyj on 31.8.2017 toteutuneella osakekaupalla ostanut KH-Koneet Oy:n, KH-Engineering Oy:n ja Edeco Tools Oy:n koko osakekannat yritysjärjestelyä varten perustetun holdingyhtiön lukuun. Sievi Capitalin omistusosuus uuden konsernin emoyhtiössä on 70 %. Yrityskaupan yhteydessä myyjinä toimineet yrittäjät tekevät takaisinsijoituksen konsernin emoyhtiöön ja jatkavat yhtiöiden operatiivisessa toiminnassa sekä omistajina yhteensä 30 % omistusosuudella.

Yrityskauppojen jälkeen KH-Koneet, KH-Engineering ja Edeco-Tools muodostavat konsernin, josta tulee osa Sievi Capitalin strategista sijoitusportfoliota. Sievi Capitalin sijoitus yritysjärjestelyä varten perustettuun uuteen yhtiöön on 10,9 miljoonaa euroa. Kauppa tulee voimaan välittömästi. Kaupan jälkeen yrityskokonaisuuden toimitusjohtajana jatkaa Teppo Sakari.

KH-Koneiden muodostama yritysrypäs toimii sekä maanrakennus- että kiiinteistönhoitokoneiden maahantuojana. Tärkeimmät edustukset ovat tällä hetkellä Yanmar, Wacker Neuson ja Kobelco.