Volkswagenilta uusi tulokas pakettiautomarkkinoille

Monille yrittäjille pienemmän kokoluokan pakettiauto on oiva valinta pienempiin kuljetuksiin ja jakelutarpeeseen. Volkswagen vastaa tähän tarpeeseen palaamalla pienten pakettiautojen markkinoille Volkswagen up! Cargo -pakettiautolla.
Volkswagen tekee paluu pienten pakettiautojen luokkaan tuomalla markkinoille up! Cargon.
Volkswagen tekee paluu pienten pakettiautojen luokkaan tuomalla markkinoille up! Cargon. Kuva: K-Auto Oy
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Volkswagen up! Cargon takaistuinten paikalle asennettaan kangaspäällysteinen vanerointi. Tilaa 0,93 m3 ja kantavuutta 433 kg.
Volkswagen up! Cargon takaistuinten paikalle asennettaan kangaspäällysteinen vanerointi. Tilaa 0,93 m3 ja kantavuutta 433 kg. Kuva: K-Auto Oy

Volkswagen up! Cargo -pakettiauto perustuu 5-oviseen Volkswagen up! -henkilöautoon. Se on varustettu 1,0-litraisella 48 kW:n (65 hv) bensiinimoottorilla ja viisivaihteisella manuaalivaihteistolla. Bensiinimoottorin vääntö on 91 Nm (2950–3150 r/min). Volkswagen up! Cargon yhdistetty kulutus on 5,1 l/100km ja CO2-päästöt 117 g/km.

Henkilöautosta tehdään pakettiautoversio asentamalla siihen Verhoomo Sorsan tekemä pakettiautosarja, mikä käsittää takaistuinten tilalle asennettavan kangaspäällysteisen vaneroinnin. Auton alkuperäiset takaistuimet toimitetaan aina auton mukana, joten auton voi halutessaan palauttaa takaisin henkilöautoksi. Volkswagen up! Cargon kantavuus on 433 kg ja tavaratilan tilavuus 0,93 m3.

Volkswagen up! Cargo -pakettiauton merkittävimpiä vakiovarusteita ovat mm. Hill Hold –mäkilähtöavustin, led-päiväajovalot ja halogeeniajovalot, monitoimikamera avustavia järjestelmiä varten, kaistallapitoavustin Lane Assist, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, Climatic-ilmastointi, Radio Composition Phone USB-liitännällä, 2 kaiuttimella ja Bluetooth-yhteydellä ja monitoiminäyttö Plus sekä 12V-pistorasia kojelaudassa. Lisävarusteena saatavilla on esimerkiksi avustavat järjestelmät -paketti, joka sisältää peruutuskameran, pysäköintitutkan takana ja vakionopeudensäätimen. Tavaratilan ja etuistuinten väliin on myös mahdollista saada lisävarusteinen teräksinen suojaverkko.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Volkswagen up! Cargo -pakettiauton hinnat alkavat 16 382,15 eurosta ja asiakastoimitukset ovat jo alkaneet Suomessa.