Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Fordson Clubista Masinistit ry

Fordson Clubin nimi muuttuu 1.1.2016 alkaen Masinistit ry:ksi, kertoo kerhon puheenjohtaja Paavo Vilminko.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Nimi muuttuu, mutta kerhon toiminta jatkuu periaatteessa ennallaan, mutta toivottavasti entistä suuremmin harrastajavoimin, toteaa Vilminko.

Suomessa on lukuisia traktoreiden ja koneharrastajien yhdistyksiä ja merkkikerhoja, mutta valtakunnallinen organisaatio puuttuu. Siksi Fordson Club ry on toiminut epävirallisena alan kattojärjestönä, joka on toivottanut jäsenikseen muitakin kuin Fordson- ja Ford-harrastajia. Fordson Club Finlandissa on tähän asti ollut kaksi alajaostoa: John Deere ja International Harvester.

Nimen muutoksen jälkeen alajaostoja on Masinistit ry:n alaisuudessa yhteensä kolme (FcF, JD ja IH). Nimenmuutoksella halutaan madaltaa merkkikerhojen liittymiskynnystä kattojärjetön jaokseksi.

Masinistit ry:n jaoksena merkit pystyvät säilyttämään identiteettinsä paremmin leimautumatta Fordson-harrastajiksi, minkä toivotaan lisäävän kiinnostusta jaostoimintaan. John Deere Club Finland on jo useamman vuoden ajan organisoinut toimintansa olemalla Fordson Clubin alajärjestö, mikä on keventänyt rekisteröidyn yhdistyksen yllättävän suurta paperityötä, vahvistaa John Deere -kerhon ja Fordson Clubin hallituksen jäsen Samu Kaunisto.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Masinistit ry aikoo tulevaisuudessakin järjestää esimerkiksi Rauta ja Petroli -tapahtuman, johon tutustui tänä vuonna yli 5000 henkeä.

”Jäsenmäärää kasvattamalla voimme varmistaa tapahtuman jatkumisen ja kehittymisen entistä merkittävämmäksi tapahtumaksi”, toteavat Vilminko ja Kaunisto. Kaikki alan harrastajat ovat tervetulleita jäseniksi.