Ladattava Milwaukee-USB-taskulamppu

Milwaukee® yritys tuo markkinoille kaksi uutta ladattavaa työvalaisinta: usb-ladattavan 1100 lumenin taskulampun ja usb-ladattavan kompaktin 800 lumenin taskulampun. Molemmissa käytetään valmistajan Redlithium™ USB 2,0 ah -akkua
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ladattavan 1100 lumenin USB -taskulampun LED-tekniikan ansiosta lamppu voi valaista jopa 175 metrin etäisyydellä olevia kohteita. Valonsäteen kokoa ja voimakkuutta voi hallita Precision Twist -tarkennuksella, jolla voi siirtyä kohdevalotilasta valonheitintilaan. Taskulampun tehotilat ovat himmeä, keskitaso ja korkea, ja sen toiminta-aika on parhaimmillaan 13 tuntia. Taskulamppu on rakennettu kestämään työmaaolosuhteita. Se on pölyn- ja vedenkestävä IP67-luokituksen mukaisesti.

Ladattava 800 lumenin on tehokas ja kompakti. Sen 800 lumenin TRUEVIEW™-valoteho riittää 150 metrin päässä olevien kohteiden valaisemiseen. Kompakti valaisin on helpompi ottaa mukaan työmaalle. Taskulampun toimintatilat ovat himmeä ja korkea, ja se kestää käytössä yhdellä latauksella jopa 11,5 tuntia.

Nämä uudet taskulamput kuuluvat MILWAUKEE® valaisinten valikoimaan.