Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ensimmäinen Prosilva S6 JP Konetyö Oy:lle

Prosilvan uuden hakkuukonemalliston toimitukset asiakkaille ovat alkaneet. Malliston laajeneminen kuusipyöräisiin versioihin on saanut kiitosta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Karstulalainen JP Konetyö Oy on saanut käyttöönsä ensimmäisen Prosilvan uuteen S-sarjaan kuuluvan kuusipyöräisen harvesterimallin koneen.

Uutukainen S6 täydentää yrityksen Prosilva-kalustoa. Käytössä sillä oli jo entuudestaan kaksi 910-harvesteria, joista toinen on tela-alustainen.

Suurilla renkailla varustettu S6 tulee työskentelemään yrityksen yleiskoneena eli uudistus- ja harvennushakkuissa kaikissa maasto-olosuhteissa.

Ensimmäinen S6 on varustettu ohjaamon käännöllä ja leveloinnilla, ja nosturina on Keslan 11-metrinen 1611H -liikeratanosturi. Hakkuupäävarustus ja mittalaitteisto hallintalaitteineen ovat kokonaisuudessaan Watahin toimittamia, ja hakkuupäänä on malli 460.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kone on varustettu kevyellä ketjuvarustuksella ja ilman renkaiden nestetäyttöä. ”Kone vastaa painoltaan tällä varustuksella nelipyöräistä mallia, ja vakaus on riittävä”, toteaa JP Konetyön Jari Päivärinta. ”Käyttömukavuutta parantavat myös etupään matalaprofiiliset renkaat, jotka ovat sivusuunnassa tukevammat”.