Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Mersun X-sarjaan kotimaiset kunnossapitolaitteet

Veho Hyötyajoneuvot aloittaa suomalaisten HillTip-tienkunnossapitotuotteiden jälleenmyynnin. Vuonna 2004 perustettu Hilltip on kevyille avolava- ja kuorma-autoille soveltuvien teiden talvikunnossapitolaitteiden valmistaja.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hilltip Oy:n tuoteperheeseen kuuluvat aurauslaitteiden ja hiekoitusjärjestelmien lisäksi erilaiset ajoneuvoon asennettavat nesteiden ja kiinteiden aineiden levittimet, harjakoneet sekä painepesurijärjestelmät. Edellä mainittujen lisäksi Hilltip tunnetaan myös auraus- ja hiekoituskäyttöön kehitetystä HTrack-hiekoituspäiväkirjastaan.

”HillTip-tuoteperhe sisältää useita nivel- ja alueauravaihtoehtoja. Valinnan varaa on myös hiekoittimissa ja niiden varusteissa. Kehittämämme HTrack hiekoituspäiväkirja tehostaa merkittävästi lumenpoiston ja kiinteistöhuollon toimintaa. Sen avuin voit helposti analysoida kannattavimmat reitit sekä laskea tarkasti levitettävän materiaalin määrän. Hiekoituspäiväkirja myös tallentaa ajoneuvosi liikkeet, joten voit tarvittaessa näyttää missä ajoneuvo on ollut ja milloin. Lisäksi järjestelmästä näkee kuinka paljon materiaalia levitettiin ja myös sen mistä ja milloin on aurattu”, kertoo Oy Hilltip Ab:n myyntipäällikkö Frank Mäenpää.

"Yhteistyösopimus vahvistaa Veho Hyötyajoneuvojen asemaa lava-autojen ja teiden ja piha-alueiden ylläpitotehtävissä tarvittavien laitteiden toimittajana sekä tekee Mercedes-Benzistä kokonaisvaltaisen toimijan merkille vielä uudessa ajoneuvoluokassa”, Veho Hyötyajoneuvojen myyntijohtaja Jani Tolonen kertoo.

Veho tarjoaa HillTip-varusteet asiakkailleen valmiiksi asennettuina ja muutoskatsastettuina paketteina, jotka on räätälöity yhdessä valmistajan kanssa. Hilltip vastaa varusteiden asennuksesta, takuusta ja huoltopalveluiden tarjonnasta.