Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Volkswagenilta 50 pakettiauton erikoiserä Suomeen – Transporter Premium Edition -pakettiautoissa Suomessa ennennäkemättömiä varusteita

Volkswagen tuo Suomeen rajatun 50 auton erikoiserän Transporter Premium Edition -pakettiautoja. Varusteluissa kumppanina toimii Carsport Ylöjärveltä.
Premium Edition -malli on aina pitkällä korilla ja 150 kW 2.0 TDi moottorin ja 7-nopeuksisen DGS-automaatin yhdistelmällä varustettu 4MOTION-neliveto.
Premium Edition -malli on aina pitkällä korilla ja 150 kW 2.0 TDi moottorin ja 7-nopeuksisen DGS-automaatin yhdistelmällä varustettu 4MOTION-neliveto. Kuva: K-Auto Oy
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Volkswagen Hyötyautot on lanseerannut Suomessa 50 auton erikoiserän – Transporter Premium Editionin. Kaikki erikoiserän autot ovat pitkiä Transporter-umpipakettiautoja, joissa on teholtaan 150 kW 2,0 TDI -dieselmoottori, 4MOTION-neliveto sekä 7-vaihteinen DSG-automaattivaihteisto. Varustelumuutokset on tehty Carsportilla Ylöjärvellä.

Erikoiserän autoissa on varusteita, joita ei ole aikaisemmin nähty Transporterissa. Carsport Premium -varustelulla on kohennettu matkustusmukavuutta. Autoissa on lisä-äänieritys, joka samalla parantaa äänentoistoa – varusteluun kuuluu BLAM RS 6,5” erillissarja. Vakiovarusteena on myös mm. ACC adaptiivinen vakionopeudensäädin, kaukovaloassistentti, nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, lämmitettävä tuulilasi, irrotettava vetokoukku, pysäköintitutkat edessä ja takana sekä peruutuskamera ja Radio- Navigointilaite ”Discover Media”.

Ulkonäköön on myös panostettu sillä autot ovat saaneet mustan metallivärin, automaattitoimiset led-ajovalot, Eibach-madallusjousisarjan, mustan kylkiputkisarjan ja 18” Palmerston alumiinivanteet. Suomen talvisissa olosuhteissa tärkeitä varusteita ovat ajastinkellolla ja kaukosäätimellä varustettu polttoainekäyttöinen lisälämmitin ja automaattitoimiset kaukovaloassistentilla varustetut led-ajovalot, joita on tehostettu Lazerin valmistamilla led-lisäkaukovaloilla.

”Halusimme tehdä suomalaisille pakettiautoilijoille jotain erilaista ja nyt tämä erikoiserä on saatavilla vain Suomessa. Kehitystyön ideana oli luoda paras Transporter koskaan ja lopputulos on mielestämme erittäin onnistunut. Yhteistyökumppanin valinta projektiin oli helppoa, sillä Carsport on tehnyt autoihimme laadukkaita varusteluita jo vuosikymmenien ajan”, kertoo K-Auton Volkswagen Hyötyautoista vastaava johtaja Juha-Pekka Sihvonen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Volkswagen Transporter Premium Edition -mallit ovat kaikki valmiiksi varusteltuja, eikä niihin voi tehdä muutoksia. Transporter Premium Edition -mallin hinta on 68 386,76 euroa ilman toimituskuluja.