Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Zetor teki jättikaupan Venäjälle

Zetor Tractors on tehnyt jättikaupan venäläisen KEMPin kanssa (Kovrov Electro Mechanical Plant). Tsekkiläinen traktorivalmistaja toimittaa sopimuksen mukaisesti 6000 kappaletta Zetor Forterra -malleja Venäjälle vuoteen 2022 mennessä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Forterra-mallien lisäksi kauppa sisältää mahdollisuuden myös muiden Zetor-mallien – ensisijaisesti Proxima ja Crystal – tilaamiseen. Näiden lisäksi sopimus mahdollistaa Zetorin 3-sylinteristen moottoreiden tilaamisen ja niihin saatavan teknisen tuen. Allekirjoitustilaisuudessa esiintyi arvovaltaista väkeä, mm. Tsekin tasavallan presidentti Milos Zeman sekä Tsekkien ja Venäjän hallituksen ministereitä.

"Tällä kaupalla saamme vahvemman aseman Venäjän markkinoilla ja samalla myös mahdollisuuden yhteistyön laajentamiseen jatkossa. Tehty kauppa ei ole merkittävä ainoastaan Zetorille yrityksenä vaan myös koko Tsekin valtiolle", totesi Zetorin traktoriyksikön johtaja David Kollhammer allekirjoitustilaisuudessa.

Traktorit tilannut KEMP on erikoistunut mm. pyöräkuormainten hydraulisten järjestelmien ja komponenttien tuotantoon. Venäjään tilattuja Zetor-traktoreita tullaan käyttämään mm. karjankasvatustiloilla sekä yhdyskuntatekniikan töissä.