Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Machinerylle Kubotan teollisuusmoottoreiden edustus

Machinery Oy on solminut Kubota UK:n kanssa edustussopimuksen, joka koskee Kubota-teollisuusmoottoreiden myyntiä sekä varaosa- ja huoltopalveluita..
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Edustus siirtyi Machinerylle Konekeskolta, jonka tulevaisuuden strategiaan moottorimyynti ei sisältynyt. Huolto- ja varaosapalvelut siirtyivät Konekeskon Hakkilan toimipisteestä Machineryn pääkonttorille tammikuun aikana, samoin kuin moottorimyynnin operatiivinen toiminta.

”Haluamme toimia lähempänä asiakkaita ja auttaa suomalaisia konevalmistajia menestymään globaalissa kilpailussa”, kertoo Arto Orjo, joka vastaa Kubota-moottorimyynnistä Suomessa. Arto Orjo koordinoi myös huolto- ja varaosapalveluita Machinery Oy:llä.

”Kubota on epäilemättä yksi maailman tunnetuimmista dieselmoottorivalmistajista ja se on tunnettu korkeasta laadustaan, joten se on erinomainen edustus Machinery Oy:lle”, täydentää Juha-Pekka Honkanen, joka vastaa Machinery Oy:n voimantuoton liiketoiminnasta, johon tällä hetkellä sisältyvät Kubota-dieselmoottoreiden lisäksi Allison-automaattivaihteistot, SDMO-dieselgeneraattorit sekä Cummins-dieselmoottorit.

Kubotan moottorivalikoimasta löytyy tällä hetkellä 1, 2, 3 sekä 4 sylinteriset dieselmoottorit kokoluokassa 4,5 – 86 kW. Myös kaasu- ja bensiinimoottorit kuuluvat Kubotan tuotevalikoimaan