Citroen- ja Peugeot-hyötyajoneuvoille viiden vuoden takuu

Citroen- ja Peugeot-hyötyajoneuvojen takuu pidentyy viiteen vuoteen ilman kilometrirajaa. Laajennus astuu voimaan 1.4.2018 koskien kaikkia uutena ostettuja hyötyajoneuvoja.
Post-production : Astuce Productions
Post-production : Astuce Productions
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

PSA-merkit iskevät pöytään uuden kilpailuvaltin tarjoamalla kaikkiin hyötyajoneuvoihin viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Takuun merkittävä etu on, ettei se sulje pois ammattikäytössä olevia ajoneuvoja, vaan laaja takuu on voimassa kilometrirajoittamattomana kaikille ostajille.

“Viiden vuoden takuu hyötyautoille on jotain aivan poikkeuksellista. Valtaosa hyötyautoista menee ammattilaiskäyttöön ja silloin luotto kalustoon pitää olla kohdallaan. Takuun laajeneminen on osoitus luotettavasta laadusta ja antaa yritykselle varmuuden tuotannon välineiden toimivuudesta,” Citroenia ja Peugeotia maahantuovan Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle kommentoi.

Lähemmäksi pääsevät Renault ja Opel, joiden hyötyajoneuvoilla on neljän vuoden/100 000 kilometrin takuu. Lisäksi muilla merkeillä on erilaisia tehdastakuun pidentämisen mahdollistavia paketteja.

Citroën-hyötyajoneuvomallisto kattaa vastikään uudistuneen Citroën Jumpyn, mikä löytyy kolmena eri pituusversiona. Citroën Jumperin korirakenteesta on saatavana neljä eri pituutta kolmella eri akselivälillä sekä kolme korkeusvaihtoehtoa. Lisäksi syksyllä 2018 lanseerataan uudistunut Citroën Berlingo Van, joka kuljettaa helposti jopa kaksi eurolavallista. Citroenin markkinaosuus on nyt 3,7 prosenttia ollen reilun kolmen prosentin kasvussa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Peugeot -hyötyajoneuvomalliston muodostavat neljä eri kokoluokan pakettiautoa: kolmessa eri pituudessa valmistettava Peugeot Expert, kahdeksan eri korimallia ja 8–17 kuutiometriä kuljetustilaa tarjoava Peugeot Boxer sekä syksyllä 2018 lanseerattava uudistunut Peugeot Partner. 208 Van on pienen henkilöauton kokoinen pakettiauto, jossa takaistuimet on korvattu noin kuution kokoisella kuljetustilalla.