KH-Koneiden toiminta laajenee Ruotsissa

KH-Koneet Group on ostanut maanrakennuskoneiden vuokraamiseen erikoistuneen Törnells Maskinuthyrningin osakekannan. Yritys on ruotsalainen vuonna 1990 perustettu maanrakennuskonevuokraamo.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Törnells Maskinuthyrningin on kehittynyt viime vuosina hyvin ja sen liikevaihto elokuussa 2021 päättyneellä tilikaudella oli 47 miljoonaa kruunua. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Göteborgissa ja yhtiö työllistää 18 henkilöä.

Kauppa tukee KH-Koneet Groupin asemaa Ruotsin markkinoilla ja vahvistaa yhtiön kykyä palvella asiakkaitaan joustavilla toimituksilla. Konevuokrauksen kysyntä on ollut Ruotsissa voimakkaassa kasvussa ja Törnells Maskinuthyrningin mittava konekanta luo pohjan vuokraamotoiminnan nopealle kasvulle ja mahdollistaa kokonaisvaltaisten palveluiden tarjoamisen niin vanhoille kuin uusillekin asiakkaille.

KH-Koneet Groupin toimitusjohtaja Teppo Sakari on tyytyväinen siihen, että yhtiön kasvu Ruotsissa etenee pitkän ajan suunnitelmien mukaisesti ja kauppa pystyttiin toteuttamaan ripeällä aikataululla. Törnells Maskinuthyrning on KH-Koneet Groupille jo entuudestaan tuttu yhtiö, joka oli myös pääomistajana aiemmin konevuokraamo S-Rentalissa, jonka KH-Koneet Group osti vuonna 2020.

”Kauppa on meille luonnollinen jatkumo ja pidämme koko konsernin kannalta tärkeänä, että vahvistamme asemaamme Ruotsissa. Olemme tunteneet Törnellsin pitkään sekä aiemman yhteistyön että S-Rentalin kautta, mikä edesauttoi yrityskaupan nopeassa toteutuksessa ja luo vahvan pohjan toiminnan jatkon suhteen. Näen myös positiivisena, että yrityskaupan myötä Ruotsin organisaatiomme vahvistuu osaavalla Törnellsin henkilöstöllä ja haluan toivottaa heidät lämpimästi tervetulleeksi yhtiöömme”, Sakari toteaa