Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Konenäyttelyt ensi vuonna uusiksi

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 15.– 17.11.2018 MaatalousKonemessut, jossa esitellään koneiden lisäksi myös rehuja ja muita tuotantotarvikkeita. Järjestäjien tavoitteena on saada myös neuvonta ja alan järjestöt mukaan. Maatalouskoneiden lisäksi aiotaan esitellä kiinteistöjen huoltoon tarkoitettua kalustoa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Messukeskus on tähän mennessä tehnyt yhteistyösopimukset AGCO Suomen, Agritekin, Hankkijan, Lantmännen Agron , NHK-keskuksen ja Turun Konekeskuksen kanssa. Ne ovat varanneet yhteensä noin 19 000 neliötä. Messukeskus on varannut tapahtumalle hallit 6 ja 7, joiden yhteispinta-ala on noin 60 000 neliötä. Tilaa riittää siis muillekin näytteilleasettajille.

Traktorimyyjät ja Helsingin Messukeskus suunnittelivat jo viime vuosituhannella Helsingissä järjestettävää konenäyttelyä. Silloin hanke kariutui Messukeskuksen kalliisiin hintoihin ja Helsingin syrjäiseen sijaintiin.

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävän tapahtuman etu on, että kaikki halukkaat mahtuvat saman tapahtumaan, mikä on asiakkaan etu. Uusi tapahtuma korvaa aiemmin Tampereella järjestyn KoneForum-tapahtuman. Se järjestettiin siksi, että kaikkia yritykset eivät saaneet riittävän suuria osastoja KoneAgriasta. Jyväskylän kaupunki on kaavoittanut Messukeskuksensa ympäristön täyteen, minkä vuoksi uutta hallitilaa ei voida rakentaa.

MaatalousKonemessut aiotaan järjestään vuorovuosin Agritechnica-näyttelyn kanssa. Näyttelytarjonta lisääntyy, sillä ensi kesänä järjestetään Okra-kesänäyttely ja syksyllä 2018 KoneAgria. Sen järjestäjä, FKS-Tapahtumat Oy, pitää kiinni aikaisemmista näyttelysuunnitelmistaan:  ”Ensimmäiset näytteilleasettajat ovat jo ilmoittautuneet Vuoden 2018 KoneAgriaan”, kertoo FKS:n toimitusjohtaja Marko Toivakka.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Maatalouden kannattavuus ja kävijöiden määrä ratkaisevat, montako näyttelyä vuosina 2019 ja 2020 järjestään.