Trimble Agri -tuotteiden jälleenmyynti siirtyy Dataväxt Ab:lle/Lantmännen Oy:lle

Geotrim Oy ja Dataväxt Ab ovat sopineet Lantmännen Agro Oy:n kanssa, että Geotrim Oy luopuu Trimble Agri -tuotteiden jälleenmyynnistä Suomessa. Trimble Agri -tuotteiden edustus siirtyy Dataväxt Ab:lle, jonka suurin omistaja on Lantmännen AB.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä järjestelyihin. ”Tällä järjestelyllä varmistetaan se, että maatalouden asiakkaat Suomessa saavat entistä laajempaa ja monipuolisempaa palvelua myös jatkossa”, sanoo Geotrim Oy:n toimitusjohtaja Timo Sääski. Geotrim Oy tekee edelleen tiivistä yhteistyötä Dataväxt AB:n kanssa tarjoten siirtymävaiheessa mm. asennus- ja huoltopalveluja.

”Olemme erittäin iloisia Geotrim Oy:n kanssa solmitusta sopimuksesta, jonka myötä Geotrim Oy voi panostaa ydinliiketoimintaansa, ja Dataväxt voi panostaa maatalousliiketoimintaan, ja kehittää sitä Ruotsista ja Norjasta saadun kokemuksen avulla”, kertoo Dataväxt AB:n toimitusjohtaja Fredrik Djupmarker.

Liiketoimintakaupan yhteydessä Geotrimin Agri -tuoteryhmän vastaava Tage Stam siirtyy samoihin tehtäviin Dataväxt AB:n palvelukseen. Myös Stam näkee, että uudesta järjestelystä hyötyvät ennen kaikkea asiakkaat. Liiketoimintakaupan myötä asiakkaille voidaan tarjota varsinaisten täsmäviljelylaitteiden lisäksi lisäarvoa Dataväxt Ab:n ohjelmistoratkaisuilla ja konsultointipalveluilla. Myös Lantmännenin valtakunnallinen myynti- ja huoltoverkosto pystyy tulevaisuudessa palvelemaan asiakkaita entistä paikallisemmin.