Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Trimble Agri -tuotteiden jälleenmyynti siirtyy Dataväxt Ab:lle/Lantmännen Oy:lle

Geotrim Oy ja Dataväxt Ab ovat sopineet Lantmännen Agro Oy:n kanssa, että Geotrim Oy luopuu Trimble Agri -tuotteiden jälleenmyynnistä Suomessa. Trimble Agri -tuotteiden edustus siirtyy Dataväxt Ab:lle, jonka suurin omistaja on Lantmännen AB.

Molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä järjestelyihin. ”Tällä järjestelyllä varmistetaan se, että maatalouden asiakkaat Suomessa saavat entistä laajempaa ja monipuolisempaa palvelua myös jatkossa”, sanoo Geotrim Oy:n toimitusjohtaja Timo Sääski. Geotrim Oy tekee edelleen tiivistä yhteistyötä Dataväxt AB:n kanssa tarjoten siirtymävaiheessa mm. asennus- ja huoltopalveluja.

”Olemme erittäin iloisia Geotrim Oy:n kanssa solmitusta sopimuksesta, jonka myötä Geotrim Oy voi panostaa ydinliiketoimintaansa, ja Dataväxt voi panostaa maatalousliiketoimintaan, ja kehittää sitä Ruotsista ja Norjasta saadun kokemuksen avulla”, kertoo Dataväxt AB:n toimitusjohtaja Fredrik Djupmarker.

Liiketoimintakaupan yhteydessä Geotrimin Agri -tuoteryhmän vastaava Tage Stam siirtyy samoihin tehtäviin Dataväxt AB:n palvelukseen. Myös Stam näkee, että uudesta järjestelystä hyötyvät ennen kaikkea asiakkaat. Liiketoimintakaupan myötä asiakkaille voidaan tarjota varsinaisten täsmäviljelylaitteiden lisäksi lisäarvoa Dataväxt Ab:n ohjelmistoratkaisuilla ja konsultointipalveluilla. Myös Lantmännenin valtakunnallinen myynti- ja huoltoverkosto pystyy tulevaisuudessa palvelemaan asiakkaita entistä paikallisemmin.